Is uw organisatie klimaatpositief?

Om uitvoering te geven aan onze eigen klimaatdoelstellingen willen we organisaties die klimaatpositief zijn helpen de allerbeste mensen uit de markt te halen. Vaak is er bij start-ups, NGO’s of andere startende klimaatverbeterende initiatieven geen budget voor professionele executive search. Neem dan contact met ons op, wij kunnen helpen.

Klimaatdoelstellingen Top of Minds

Top of Minds heeft twee maatschappelijke doelstellingen. Enerzijds de promotie van vrouwen in topfuncties (zie Gender Diversity Recruitment) door de inzet onze moderne wervingsmethoden. Anderzijds het leveren van een positieve bijdrage aan het klimaat.

Onze eigen carbon footprint is erg beperkt en de bescheiden uitstoot die we creëren wordt waar mogelijk gereduceerd en anders gecompenseerd. Als platform gericht op bewustwording bieden we daarnaast ook nog de Klimaatneutrale Vacature.

Om meer te kunnen doen dan dat ondersteunen we organisaties die een klimaatpositieve bijdrage leveren, doordat ze met hun product of dienst CO₂ onttrekken aan de atmosfeer. Wij zorgen ervoor dat zij nog betere mensen tot hun beschikking hebben, nog effectiever worden.

 

Klimaatpositief? Dan werken we pro deo

Als uw organisatie aantoonbaar significant klimaat positief opereert dan dragen we uw onderneming een nog warmer hart doe. We willen uw organisatie of bedrijf zo hard mogelijk laten groeien, zodat u zo veel mogelijk impact kunt realiseren.

Daar heeft u uiteraard de beste mensen voor nodig. Maar wellicht heeft u niet het budget om een professioneel executive kantoor als het onze in te schakelen. Maar uw missie is wel erg belangrijk voor ons. Dus werken we pro deo.

Ook als u wel budget heeft maar u dit geld beter kan besteden komen wij graag met u in contact. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat u nog betere, en alleen echt relevante, kandidaten op uw shortlist krijgt.

Wij leveren executives in deze functiegebieden

Auke Bijnsdorp

Managing Partner Top of Minds Group Contact opnemen
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op