E-commerce

Headhunter van de nieuwe wereld

Top of Minds is leverancier van executives en professionals voor bekende pure-players als bol.com, Coolblue en wehkamp. Bedrijven die hard gegroeid zijn tot een leidende positie en een zeer specifieke cultuur en organisatievorm kennen.

Typische vacatures die we hier invullen zijn die van Cluster Director, Pricing Manager, Manager Marketing Intelligence, Head of Customer Experience, Commercial Development Manager en Head of Product.

Headhunter voor digital transformation

Een van onze grootste thema’s is digital transformation. Enerzijds grote corporates die hun marktleiderschap bestendigen door de digitalisering van het klantrelaties en processen, anderzijds traditionele familie- en groot MKB bedrijven die met daadkracht hun bedrijfsvoering aanpassen aan de nieuwe realiteit.

Typische vacatures zijn Head of Digital Acceleration, Program Manager Digital Transformation en Transformatie Manager.

Headhunter voor start & scale-ups

Top of Minds heeft een omvangrijk track-record in CxO en management posities bij start & scale-ups. Veelal in opdracht van een investeringsmaatschappij die groeikansen bij een portfolio bedrijf ziet. De propositie is bewezen, de klantvraag groeit en nu moet de organisatie winstgevend gaan schalen. Dat vraagt om ervaren management.

Typische vacatures zijn de CEO en COO positie, maar ook meer specialistische rollen als CTO, CPO en CFO.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Storylining

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Pitchen

    De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

  • 3. Selectie

    Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Auke Bijnsdorp

Managing Partner Top of Minds Group bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op