Marketing

Headhunter Marketing

Anno 2021 komen klassieke marketingdisciplines samenkomen met data-driven inzichten, zonder dat dit ten koste gaat van creativiteit. Centrale thema’s zijn omni-channel, direct-to-consumer, mobile-first en personalisatie. Veel streepjes dus. En dat duidt op een vergaande convergentie tussen off-line en on-line.

Veel traditionele search-kantoren zijn goed in offline marketing. En er zijn een paar nieuwkomers met een sterk kandidatennetwerk in online marketing. Maar alleen Top of Minds is op beide vlakken sterk. Van Category Management tot e-Commerce, en van traditionele marketingposities tot cross-over functies, Top of Minds is het kantoor bij uitstek voor creatieve, commerciële en/of analytische marketingprofielen.

Wij bemiddelen over de gehele breedte van Marketing Analyst tot CMO, zowel in business-to-consumer als in business-to-business.

"Ik had een achtergrond als specialist in Consumer Goods maar wilde daar een moderne draai aan geven. Nu help ik bedrijven in hun digitale transformatie."
Janko Klaeijsen Founding Partner
"Dankzij mijn achtergrond heb ik een uitgebreid netwerk en kan ik me goed inleven in kandidaten en werkgevers binnen FMCG."
Emily Olij Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.