Marketing & E-commerce

Headhunter Marketing

Top of Minds is de headhunter van de nieuwe wereld. Een nieuwe wereld, een nieuwe realiteit waarin klassieke marketing disciplines samenkomen met data-driven wetenschap, zonder dat dat ten koste gaat van creativiteit.

Centrale thema’s zijn omni-channel, direct-to-consumer, mobile-first en personalisatie. Veel streepjes dus. En dat duidt op een vergaande convergentie tussen off-line en on-line.

Er zijn veel traditionele search kantoren die goed zijn in off-line marketing. En er zijn een paar nieuwkomers met een sterk kandidaten netwerk in on-line marketing. Maar er is er maar 1 die op beide vlakken even sterk is.

Top of Minds is het kantoor bij uitstek voor executives en professionals in het 60 – 300k segment die de oude en nieuwe wereld verbinden. Wij bemiddelen over de gehele breedte van Marketing Analyst tot CMO, zowel in business-to-consumer als in business-to-business.

Uw verhaal over vrijheid

Marketing professionals hebben een zwak voor creatieve vrijheid. Die vrijheid mag liggen in zowel inhoud, proces als mandaat.

Het werven van een sterke marketeer betekent dan ook een verhaal over vrijheid vertellen. Het is de kwaliteit van de storytelling die de kwaliteit van de new hire bepaalt.

Top of Minds is het enige executive search bureau in Nederland met een in-house reclamebureau. Onze marketeers zorgen voor het verhaal, onze consultants leveren het persoonlijk af bij de doelgroep. In combinatie zorgen zij samen voor de beste mensen op de kortst mogelijke termijn.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Storylining

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Pitchen

    De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

  • 3. Selectie

    Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Janko Klaeijsen

Founding Partner
  • Sector:Consumer Goods
bel 020 7600 777
title
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op