Carrièreadvies

Professionals over hun carrièrestappen

Een betere balans tussen werk en privé, een andere sector, persoonlijke ontwikkeling, meer impact... er zijn veel redenen om een carrièrestap te overwegen. Maar als puntje bij paaltje komt, blijken er even zoveel vragen te zijn. Wat is verstandig? In wat voor omgeving kom je tot je recht? Hoe weet je wat het juiste moment is? Vaak helpt het om je te spiegelen in de verhalen van anderen. Bij Top of Minds spreken we dagelijks met interessante professionals. Bijvoorbeeld over hun consulting exit, over hoe ze CEO of CFO zijn geworden, en wat voor beslissingen ze onderweg hebben genomen. Graag delen we een aantal van deze inspirerende interviews.

Bloomon

Interview met Patrick Hurenkamp

Co-Founder en CEO bij Bloomon

Dat hij ooit wil ondernemen, weet Patrick Hurenkamp al van jongs af aan. Na vier jaar bij The Boston Consulting Group (BCG), gevolgd door drie jaar Rocket Internet, is het tijd om de daad bij het woord te voegen. In november 2014 lanceert hij met Bart Troost en Koen Thijssen ‘bloomon’, waarmee ze de bloemenindustrie volledig op z’n kop zetten.

Lees meer
Catawiki

Robbert Huisman

Head of Category Management

Robbert Huisman joined Catawiki in 2017 as the Head of Category Management. He has a background as an Aerospace Engineer from Delft University, Engagement Manager at Strategy&, member of the Extended Leadership Team at Booking.com and as a serial entrepreneur.

Lees meer
Top of Minds

Een betere baan? Liever een betere baas!

Top of Minds

Als je op zoek bent naar iets nieuws, is het uiteraard belangrijk om te weten wat je wilt. Die zoektocht begint bij de meesten met een lijstje als: industrie, bedrijf, type functie en arbeidsvoorwaarden. Heel logisch. Vacaturesites- en teksten zijn precies zo opgebouwd. Maar laten we het eens omdraaien: wat is één van de (zo niet, dé) voornaamste oorzaak van ontevredenheid op de werkvloer? Dat zijn de mensen om je heen, en dan vooral die aan de top. Slecht leiderschap maakt werknemers ongelukkig. Tijd dus voor selectie aan de poort. Jouw poort, welteverstaan!

Lees meer
Pepsico

Interview met Robin de Bruijn

Head of Marketing bij Pepsico Benelux

Bij Coca-Cola en AB InBev maakte Robin de Bruijn als jonge FMCG marketeer kennis met de enorme commerciële waarde van een sterk merk. Met die ervaring op zak boekt hij nu grote successen als Head of Marketing voor de snacks categorie van PepsiCo Benelux.

Lees meer
Tata Steel

Interview met Steven Dijkstra

Head of Marketing Packaging, Distribution & Integrated Businesses bij Tata Steel

Steven Dijkstra is Head of Marketing Packaging, Distribution & Integrated Businesses bij Tata Steel en verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de marketingstrategie en voor het marktgedreven nadenken over new product development. Top of Minds sprak met hem.

Lees meer
Coloplast

Interview met Florian Pickert

Country Manager bij Coloplast

Florian Pickert staat als Country Manager aan het roer van het zeer succesvolle Coloplast. Top of Minds sprak met hem over zijn voorkeur voor bedrijven met een missie, zijn ervaring als consultant en de ambities die hij heeft voor Coloplast.

Lees meer
Felyx

Quinten Selhorst & Maarten Poot

Co-founders van felyx

Quinten Selhorst en Maarten Poot zijn co-founders van felyx, het eerste free-floating deelscootersysteem van Nederland.

Lees meer
Top of Minds

Van baan wisselen? Doe het in Q4!

Top of Minds

Een logisch moment om in januari op zoek te gaan naar een nieuwe baan, want december is een drukke maand zonder tijd voor bezinning. Pas met Kerst, als reflectie hoogtij viert. Bovendien, het jaar moest sowieso volgemaakt worden om de bonus veilig te stellen. Dus januari is de logische tijd om te beginnen aan de zoektocht naar een baan. Zo lijkt het althans…

Lees meer
Minder.nl

Interview met Arno Feenstra & Rob Leek

Founders van Minder.nl

Op het online platform Minder.nl kunnen ondernemers zonder gedoe zakelijke energiecontracten vergelijken en afsluiten, met een garantie op de beste deal. Top of Minds sprak met de Founders van de succesvolle scale-up, Arno Feenstra en Rob Leek.

Lees meer
Top of Minds

Meer verdienen zonder job hop

Top of Minds

De beste manier om meer salaris te krijgen is van baan wisselen. Maar stel nu dat je dat niet wilt? Daar zit je dan; met je uitdagende functie, bij een bedrijf dat groeit als kool en met steeds meer nieuwe collega’s. Allemaal erg inspirerend, totdat blijkt dat een van die nieuwe collega’s meer betaald krijgt dan jij – voor hetzelfde werk.

Lees meer
Eden McCallum

Interview met Carlos Faria

Managing Director Benelux at The Kraft Heinz Company

Er is geen uittreksel omdat dit een beschermd bericht is. Lees meer
MiniBrew

Edwin Blom

CEO van Minibrew

CEO Edwin Blom is een bekend gezicht in de bierbranche. De oud-Grolsch-directeur maakte de overstap naar de start-up Minibrew.

Lees meer
Nedvest

Righard Atsma & Maarten van der Vlist

Righard Atsma – Founding Partner & Maarten van der Vlist – Investment Manager. De focus op executie is typerend voor Nedvest. Deze opvallende private equity partij heeft een geheel eigen aanpak, gericht op corporate development.

Lees meer
Travelteq

Michiel van Ogtrop

Co-Founder van Travelteq

Michiel van Ogtrop is een van de founders achter de succesvolle scale-up Travelteq. Met hun stijlvolle maar ook functionele reis- en laptoptassen maken zij reizen leuker en makkelijker.

Lees meer
Top of Minds

Eerder solliciteren is beter

Top of Minds

Solliciteren is moeilijker met een negatieve mindset. De negativiteit die je opbouwt in je huidige baan neem je niet alleen mee naar huis, maar ook mee naar je sollicitatiegesprek. Je praat minder vrij en optimistisch over je huidige baan en bent meer gespannen. Logisch, er hangt ook meer vanaf. Daardoor sta je niet in je kracht en is de kans dat je die nieuwe baan krijgt kleiner. Juist nu je die baan zo hard nodig hebt.

Lees meer
Eden McCallum

Interview met Heleen Wachters

Partner en Mede-oprichter Eden McCallum Benelux

In 2008 richtte Heleen Wachters, samen met haar oud McKinsey-collega Marjon Wanders, Eden McCallum Benelux op. Eden McCallum is een strategie adviesbureau dat werkt met een pool van hoog kaliber freelance consultants. Heleen en haar collega’s stemmen met de cliënt het projectplan af en stellen vervolgens een team van freelancers samen met precies de juiste skills en expertise om de cliënt echt verder te helpen.

Lees meer
BAX Music

Jochanan Bax

Oprichter & CEO van Bax Music

Jochanan en Nathanael Bax waren er vroeg bij toen ze begonnen met Bax Music. Al hadden ze er op hun jongenskamer nog geen idee van dat ze met hun geïmproviseerde dj-act de bakermat legden voor de grootste online muziekwinkel van de Benelux.

Lees meer
The Next Closet

Lieke Pijpers & Thalita van Ogtrop

Founders van The Next Closet

Wanneer Michael Roosendaal bij The Next Closet op bezoek gaat om de vacature voor COO te bespreken, krijgt hij een stuk red-velvet-cake bij de thee. Zelf gebakken. Maar laat je niet misleiden: “Wij zijn géén vintage boetiekje,” aldus de Founding Partners van The Next Closet, “we zijn een tech-platform.”

Lees meer
Essent

Sander Leenders

Managing Director Energie+, Nederland & België, bij Essent

Begin 2017 maakte Sander Leenders de carrièreswitch van Unilever naar Essent, waar hij Managing Director werd van de innovatiegerichte Business Unit Energie+ voor Nederland en België. Leenders: “Als er iets fast-moving is, is het deze sector.”

Lees meer
The Greenery

Pascal Piepers

Directeur Retail bij The Greenery

Vraag je Pascal Piepers naar zijn werk, dan zegt hij: “ik verkoop groente en fruit”. Wil hij écht uitleggen wat het inhoudt om Directeur Retail te zijn bij The Greenery, pak er dan maar een stoel bij…

Lees meer
ZAMRO

Tim Noordhoek

CTO bij ZAMRO

Amsterdam, 28 april 2017 | Doordat hij twintig jaar in de software industrie werkte, deed Tim ervaring op in het combineren van vooruitstrevende technologieën en praktisch redeneren. Tim begon als Software Developer en Product Owner bij TMG, daarna werkte hij als Development Manager bij Emesa en werd hij CTO bij HoyHoy.nl en nu werkt hij als CTO bij e-commerce start-up ZAMRO.

Lees meer
Chama

Marijn van de Ven & Bram Ellens

Oprichters van Chama

Amsterdam, 15-02-2017 | De Amsterdamse vrienden Bram Ellens en Marijn van de Ven hebben een app bedacht waarmee ze de wereld gaan veroveren. Het is een app waarmee mensen gemakkelijk gasflessen kunnen bestellen voor thuis. De focus ligt vooralsnog op Brazilië waar veel gezinnen de gasflessen gebruiken om te koken en hun huis mee te verwarmen. De app is in november 2016 gelanceerd en overtreft nu al hun verwachtingen.  

Lees meer
Tony’s Chocolonely

Marijn Bijnen

Chocolate Explorer bij Tony's Chocolonely

Amsterdam, 9-12-2016 | Chocolate Explorer – die functietitel hoor je niet iedere dag. Maar voor Marijn Bijnen was het de ideale consulting exit: FMCG, scale-up, sociale missie, strategie en reizen. Aan Top of Minds vertelt ze hoe ze dat voor elkaar kreeg.

Lees meer
Jumbo

Ed van de Weerd

Commercieel Directeur bij Jumbo

Veghel, 15-07-2015 | Ed van de Weerd is Commercieel Directeur bij Jumbo sinds de zomer van 2011. Hij startte zijn carrière bij Procter & Gamble. De meest verstandige beslissing in zijn carrière was de switch naar retail.

Lees meer
Kraft Heinz

Bob Rog

Sales Director bij Kraft Heinz Benelux

Zeist, 9-12-2016 | In 2011 maakte Bob Rog zijn consulting exit naar SABMiller, waar hij verschillende commerciële functies heeft bekleed. Begin 2016 trad hij op 33-jarige leeftijd toe tot de directie van Kraft Heinz Benelux.

Lees meer
BuyBay

Thijs Bosgoed

CEO bij BuyBay

Amsterdam, 8-02-2017 | In 2014 startte voormalig toproeier Thijs Bosgoed, samen met zijn broer Erik, BuyBay. BuyBay is een online start-up in Amsterdam, dat e-tailers, retailers, merken en distributeurs een innovatieve totaaloplossing voor retourgoederen biedt. Na een paar jaar van extreme groei in Nederland staan ze nu op het punt om Europa te veroveren.

Lees meer
Coca-Cola European Partners

Deniz Er Wiedhaup

Senior Category Manager bij Coca-Cola European Partners

Rotterdam, 12-05-2014 | Deniz Er Wiedhaup werkte bij BCG in Istanbul en deed haar MBA aan Columbia Business School. In 2013 begon ze met werken bij Coca-Cola European Partners. Nu is ze Associate Director Category Management.

Lees meer
Kraft Heinz

Roger Loo

Managing Director bij Kraft Heinz

Zeist, 15-08-2016 | Roger Loo leerde bij Procter & Gamble de kneepjes van het vak. Bij FrieslandCampina werkte hij zowel in retail als out-of-home. Recent heeft hij de stap gezet naar de functie van Managing Director Benelux bij Kraft Heinz. Hij vertelt over zijn werkervaring, carrièrebeslissingen en dromen voor de toekomst.

Lees meer
Amazon

Nabil de Marco

Director of Automotive Europe bij Amazon.com

Luxemburg, 19-12-2016 | Nabil de Marco was Strategy Consultant bij Bain & Company in Milaan, Italië. Sinds januari 2013 werkt hij voor een van de grootste online pure-players: Amazon.com. Een interessante carrière switch, waar wij graag meer over wilden weten.

Lees meer
Unilever

Marten Strikwerda

Senior Manager Shopper Marketing & E-commerce bij Unilever

Rotterdam, 16-07-2015 | Marten Strikwerda was Associate Partner bij OC&C maar maakte een Exit naar Unilever in 2013. Hij ging aan de slag als Senior Manager Shopper Marketing & E-commerce. In januari 2015 maakte hij promotie tot Director Shopper Marketing & E-commerce.

Lees meer
Marktplaats

Tessa Houben

Business Development Manager bij Marktplaats.nl

Amsterdam, 10-05-2013 | Tessa Houben werkte bij Bain & Company als Associate Consultant. In augustus 2011 maakt ze haar Consulting Exit naar eBay/Marktplaats. Ze begon daar als Business Development Manager. Nu heeft ze haar aandacht volledig gericht op eBay vanuit London.

Lees meer
Google

Rianne van der Loo

Industry Analyst Travel bij Google

Amsterdam, 12-05-2014 | Rianne van der Loo was Senior Associate bij The Boston Consulting Group. Ze is overgestapt naar Google, waar ze aan de slag ging als Industry Analyst Travel. Sinds oktober 2014 is ze Industry Analyst Manager.

Lees meer
JACOBS DOUWE EGBERTS

John Brands

General Manager Retail bij JDE

Utrecht, 22-01-2016 | Een van de beste beslissingen die John Brands in z’n carrière heeft gemaakt, is af en toe te switchen van discipline. Want als je een commerciële carrière wilt moet je niet binnen marketing of sales blijven zitten, maar in beide domeinen ervaring op doen. Voor hij General Manager bij JDE werd, werkte hij zelf bij Procter&Gamble, The Boston Consulting Group en Coca-Cola Enterprises.

Lees meer
Ahold Delhaize

Mark Weetink

Lead Market Intelligence bij Ahold

Zaandam, 11-06-2012 | Mark Weetink was Senior Manager bij Accenture Strategy. In december 2011 maakte hij een consulting exit naar Ahold als Lead Market Intelligence en Consumer Business Insights. In 2011 maakte hij de overstap naar Unilever. Nu werkt hij in Rotterdam als Revenue Management Lead bij Unilever.

Lees meer
JACOBS DOUWE EGBERTS Professional

Frans Saelman

General Manager Benelux bij JDE Professional

Utrecht, 21-01-2016 | Na een internationale carrière bij topmerken zoals Kellogg’s, Heinz en FrieslandCampina sloot Saelman zich aan bij de out-of-home organisatie van JACOBS DOUWE EGBERTS. Momenteel is hij daar werkzaam als General Manager Professional Benelux.

Lees meer
FrieslandCampina

Berndt Kodden

Managing Director Branded NL bij FrieslandCampina

Amersfoort, 08-11-2016 | Berndt Kodden werkte tien jaar lang in Azië en leidde met succes de kindervoedingsdivisie van FrieslandCampina in  Vietnam, Indonesië, Maleisië en Singapore. Sinds 1 januari 2015 is hij Managing Director van Branded Netherlands. Hij licht zijn managementfilosofie toe.

Lees meer
Essent

Mark van Zon

Commercieel Directeur bij Essent

Den Bosch, 19-07-2016 | Na bijna tien jaar Unilever stapte Mark van Zon over naar de energiesector. Nu is hij Commercieel Directeur bij Essent, waar hij ook verantwoordelijk is voor energiedirect.nl. Hij sprak met Janko Klaeijsen (Founding Partner bij Top of Minds) over deze beslissing, zijn drijfveren, ervaringen en leermomenten. “Ik heb een enorme leercurve doorgemaakt door deze stap.”

Lees meer
AniCura

Jakko Vinken

Business Area Manager

Amsterdam, 9 juni 2017 | Jakko Vinken werkte in de periode 2006-2009 als Associate bij The Boston Consulting Group. In mei 2009 maakte hij zijn Consulting Exit naar Grolsch. In de loop van zijn carrière heeft Jakko zich ontwikkeld tot ervaren sales professional. Op dit moment is hij Business Area Manager bij AniCura.

Lees meer
TomTom

Olaf Gietelink

Director Business Development bij TomTom Telematics

Amsterdam, 17-09-2015 | Olaf Gietelink was Strategie Consultant bij McKinsey & Company. Hij is in maart 2011 overgestapt naar TomTom. Hij ging daar aan de slag als Director Business Development. Sinds 2013 is Olaf Director Strategic Initiatives bij TomTom.

Lees meer
Aegon

Carla Mahieu

Global Head of HR

“As a business, we’re both people-centric and data-driven,” says Carla Mahieu, Global Head of Human Resources for Aegon. “When you look at where Aegon stands today, you can see how powerful the combination of analytics and the people-centric approach i …

Lees meer
Wessanen Benelux

Jeroen Mustert

General Manager bij Wessanen Benelux & Germany

Amsterdam, 10-06-2016 | Jeroen Mustert is ooit begonnen als Trainee bij Unilever. Inmiddels heeft hij op meerdere plekken op de wereld gewerkt voor veel verschillende bedrijven. Nu is hij General Manager bij Wessanen Benelux & Duitsland. Een organisatie met een missie. De aanleiding van dit gesprek was de campagne AchterBio, een campagne die meer aandacht vraagt voor het biologisch keurmerk van de Europese Unie.

Lees meer
bol.com

Erik-Jan Quik

Director Retail Services bij bol.com

Utrecht, 05-08-2014 | Erik-Jan Quik werkt nu bij bol.com als Director Retail Services, maar begon ooit als Corporate Developer. Hij maakt in 2011 de overstap van Strategie Consultant bij OC&C naar e-commerce. Hij werkt inmiddels vijf jaar bij bol.com en heeft meerdere functies doorlopen, van Corporate Developer naar Category Management tot Business Development.

Lees meer
ABN AMRO

Roland Booijen

Directeur Digital Strategy & Innovation bij ABN AMRO

Als Directeur Digital Strategy & Innovation bij ABN AMRO stuurt Roland Booijen de transitie naar de Digitale Bank aan. Het doel: over een paar jaar is dit team van grofweg 150 professionals verantwoordelijk voor een steeds groter wordend deel van de omzet van de Retail organisatie.

Lees meer
Essity

Maurits Priem

Sales Director Benelux bij Essity

Zeist, 23-12-2014 | Maurits Priem is verkoopdirecteur Benelux, begon zijn carrière met een traineeship bij Honig, later Heinz. Hij ontwikkelde zich bij Heinz op het gebied van management, commercie en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor hij in 2013 de overstap naar Essity maakte.

Lees meer
Akzonobel

Jan-Pieter Ebben

Controller bij AkzoNobel

Rotterdam, 12-05-2015 | Jan-Pieter Ebben is Manager Finance & Control bij een chloorfabriek in Rotterdam, een van AkzoNobels grootste productiefaciliteiten. Hij had geen werkomgeving kunnen kiezen die méér verschilde van Roland Berger Strategy Consultants, waar hij acht jaar gewerkt heeft.

Lees meer
Omega Pharma

Joost Hunfeld

General Manager bij Omega Pharma

Rotterdam, 30-03-2016 | Na zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg begon Joost als Belastingsadvocaat bij Hogan Lovells. Hij ontdekte al snel dat hij meer had met Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en leerde de kneepjes van het vak bij Procter & Gamble. Daarna maakte hij de overstap naar Omega Pharma waar hij begon als Commercieel Directeur. Inmiddels is Joost General Manager bij Omega Pharma.

Lees meer
Fonterra

Thijs Bosch

Performance Insights Manager bij Fonterra Europe

Amsterdam, 12-05-2015 | Thijs Bosch was Strategie Consultant bij Bain & Company. Hij is in 2010 overgestapt naar Fonterra Europa waar hij aan de slag ging als Performance Insights Manager. Nu stuurt hij de Sourcing, Export en Supply Chain teams van Fonterra in Europe aan als Director Sourcing en Supply Chain.

Lees meer
Vattenfall

Joris Hupperets

Manager E-mobility bij Vattenfall

Amsterdam, 12-05-2014 | Joris Hupperets is Manager e-Mobility bij Vattenfall. Hij startte zijn carrière bij Roland Berger als Senior Consultant en is in 2009 overgestapt naar Vattenfall.

Lees meer
CEVA Logistics

Willem Veekens

VP Operations bij CEVA Logistics

Culemborg, 04-10-2014 | Willem Veekens is VP Business Development bij CEVA Logistics. Hij studeerde Technical Business Administration bij TU Eindhoven, en specialiseerde zich in IT & Supply Chain. Nu is hij VP Operations bij CEVA Logistics.

Lees meer
Unilever

Willem Brandt

VP Global Sales bij Unilever

Rotterdam, 04-09-2014 | Willem Brandt werkt sinds 1999 bij Unilever. Hij is begonnen als Assistent Brand Manager en treedt tegenwoordig op als Global Sales Director. Hij heeft een MBA gedaan bij INSEAD en studeerde aan de Universiteit van Utrecht.

Lees meer
Pepsico

Richard den Hollander

General Manager PepsiCo Benelux

Utrecht, 04-09-2014 | Richard den Hollander kreeg het bedrijfsleven niet met de paplepel ingegoten, maar werkte zich op eigen kracht op. Van de cornflakes ging hij, via de koekjes en de chocolade, naar de chips en de dranken. Voor hij PepsiCo in de Benelux mocht leiden, moest hij tot zijn frustratie nog een zijwaartse stap maken. Die stap noemt hij nu zijn beste keuze ooit. Inmiddels is hij CEO van de Tristar Group.

Lees meer
MiCompany

Wouter Huygen

Partner bij MIcompany

Amsterdam, 15 mei 2015 | Wouter Huygen was Engagement Manager bij Strategy& en maakt zijn Consulting Exit in januari 2015. Exit is hier niet helemaal het goede woord want MIcompany is ook een consultancy bureau, gespecialiseerd in big data en analytics. Sinds februari 2015 is Wouter partner bij MIcompany.

Lees meer
Jumbo

Tim Hehenkamp

Manager 7EVEN bij Jumbo Supermarkten

Veghel, 15-07-2015 | Tim werkte drie jaar bij OC&C Strategy Consultants als Project Manager. In 2011 maakte hij zijn Consulting Exit naar de functie van Manager Commercial Controlling bij Jumbo Supermarkten. Op dit moment is hij Manager 7EVEN.

Lees meer
Groene Hart Ziekenhuis

Robin Alma

Bestuurder bij Groene Hart Extra Zorg

Gouda, 31-05-2013 | Robin Alma was Senior Project Manager bij Roland Berger. In 2012 ging hij aan de slag als bestuurder bij Groene Hart Extra Zorg. Na drie jaar werd het Commercieel Directeur van het ziekenhuis.

Lees meer
Workx

Marcel van Kesteren

COO bij Workx

Zoetermeer, 13-05-2013 | Marcel van Kesteren was Engagement Manager bij McKinsey & Company. In 2008 heeft hij de overstap naar de business gemaakt. Hij ging aan de slag als COO bij Workx. Bij Workx was hij ook nog CFO en CEO. Nu is hij partner bij Triacta.

Lees meer
Deli Maatschappij

Lars de Kock

Business Development Manager bij Deli Maatschappij

Rotterdam, 17-09-2015 | Lars de Kock werkte als Associate bij McKinsey & Company. In 2011 maakte hij de overstap naar Deli Maatschappij waar hij starte als Business Development Manager. Lars heeft bijna drie jaar gewerkt bij Deli. Nu is hij Managing Director at Totaalmarkt.nl BV.

Lees meer
Praxis

Joris Drabbe

Manager Commercial Management Support bij Praxis

Joris Drabbe was Project Manager at OC&C Strategy Consultants. In 2009 begon hij in de functie van Manager Commercial Management Support bij Praxis DIY. Daar heeft hij gewerkt tot 2013. Sinds begin 2014 is hij zelfstandig ondernemer.

Lees meer
Cloetta

Bertjan Davelaar

Revenue Manager bij Cloetta

Oosterhout, 15-07-2014 | Bertjan Davelaar startte zijn carrière als Consultant bij The Boston Consulting Group. Hij stapte in 2013 over naar Cloetta, waar hij aan de slag ging als Revenue Manager. Na een jaar groeide hij door tot Sales Director Out Of Home en sinds januari 2016 is Bertjan Sales Director Nederland.

Lees meer
Vintura

Bart-Jan van Hasselt

Senior Consultant bij Vintura

Bart-Jan van Hasselt verruilde na zes jaar bij Monitor Company en AT Kearney consulting voor een rol in het bedrijfsleven. Toch keerde hij in 2012 terug. Hij koos voor Vintura vanwege de specialisatie in Health Care & Life Sciences en de work-life balance. Nu is Bart-Jan Principal bij Vintura.

Lees meer
Active Capital Company

Anne Willem de Vries

Investment Associate bij Active Capital Company B.V.

Amsterdam, 23-06-2014 | Anne Willem de Vries studeerde aan de TU in Delft. Hij startte zijn carrière als consultant bij Bain & Company. Hij maakte in 2011 zijn exit uit consulting en vervolgde zijn carrière als Investment Associate bij Active Capital Company B.V. Daarna heeft hij nog gewerkt als Business Analyst bij Ayden en nu is hij Investment Manager bij FIELDS Group.

Lees meer
L’Oréal

Guy Steffens

Commercieel Directeur bij L'Oréal

Hoofddorp, 29-08-2014 | Guy Steffens is Commercieel Directeur van de afdeling Consumer Products Nederland bij L’Oréal. Guy is verantwoordelijk voor de performance van de salesafdeling en bereikt zijn targets door medewerkers en hun initiatieven voorop te stellen. Een goede sfeer is de beste voedingsbodem voor zakelijk succes.

Lees meer