Sales

Headhunter Sales

Top of Minds levert Sales Executives en Professionals in de salaris range 80 – 300k. Ook interim.

Typische vacatures die we bemiddelen zijn die van CCO, Commercieel Directeur, Sales Manager, (Key) Account Manager, National Account Manager of Business Development Manager. We werken voor zowel scale-ups als corporates.

Ons specialisme binnen Sales zijn de professionals met bovengemiddeld sterke analytische vaardigheden. We merken dat onze klanten te maken hebben met een realiteit waarin steeds meer data beschikbaar zijn. De wens is dan sterk om ook het sales proces meer data-driven te maken. Top of Minds heeft een bijzonder sterk netwerk onder de Sales mensen die al dagelijks in deze nieuwe realiteit werken.

De kracht van het verhaal

Goede sales mensen kunnen overal aan de slag. En de inhoud van het werk is overal grotendeels hetzelfde. Wat het verschil maakt is de missie. Als je goede sales mensen wilt binden en boeien geef je ze een missie waar ze achter staan.

Elk van onze opdrachtgevers heeft zo’n missie. Het is onze taak om die goed over te brengen aan de kandidaten en zo enthousiasme te creëren.

Top of Minds is het enige Executive Search bureau in Nederland met een in-house reclame bureau. Deze marketeers zorgen voor een wervende presentatie van uw missie. Onze consultants zorgen er vervolgens voor dat deze pitch persoonlijk wordt overgebracht aan de best passende kandidaten in hun netwerk.

Dankzij deze unieke combinatie lukt het iedere keer weer, zelfs in deze krappe markt, om binnen 4 weken een sterke shortlist te presenteren.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Storylining

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Pitchen

    De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

  • 3. Selectie

    Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Janko Klaeijsen

Founding Partner bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op