Operations

Headhunter Operations

Top of Minds bemiddelt Executives en Professionals in het Operations vakgebied. We werven voor zowel scale-ups als corporates. Bij scale-ups gaat het vaak om een nieuwe rol als COO die snel groeiende operationele complexiteit moet kanaliseren. Voor corporates en multinationals leveren professionals die het niveau omhoog brengen in bestaande teams.

Typische vacatures die we invullen zijn COO, Operations Directeur, Manager Operations, Head of Operations, Manager Logistiek of Operational Excellence Manager. De salaris range waarin we kandidaten plaatsen loopt van 80 tot 250k. Naast vaste posities voorzien we ook in interim invulling.

 

De kracht van het verhaal

Executives en Professionals in Operations kennen vaak een bovengemiddelde trots voor het product of de dienst die ze leveren. Een goede werkdag betekent een foutloze executie, of juist het snel en adequaat oplossen van nieuwe problemen. Vooral als die problemen ontstaan door een snel groeiende complexiteit, waarbij een mix van abstractievermogen en hands-on aanpakken de sleutel tot succes blijkt.

Al onze klanten hebben zo’n verhaal. Het is onze taak om dit over te brengen op de kandidaten. Top of Minds is het enige Executive Search bureau in Nederland met een in-house reclamebureau. Deze marketeers zorgen voor een wervende presentatie van uw verhaal, de consultants leveren dit persoonlijk bij de juiste kandidaten af. Deze combinatie van marketing en recruitment geeft zeer sterke resultaten: de beste kandidaten binnen de kortst mogelijke tijd.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
 • 1. Storylining

  Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

 • 2. Pitchen

  De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

 • 3. Selectie

  Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Marlies Hoogvliet

Partner
 • Focus:Marketing, Digital, E-commerce, Manufacturing
 • Sector:B2B, B2C
bel 020 7600 777
title

Annelijn Nijhuis

Consultant
 • Finance
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op