Finance

Headhunter Finance

Top of Minds levert Financial Management Executives en Professionals in de range 60 – 300k salaris. Typische vacatures die we vervullen zijn CFO, Finance Manager, Business Controller, Financial Controller, Pricing Manager, Risk Manager, Tax Manager, Business Analyst of Financial Analyst. Naast het bemiddelen van een losse vacature komen we goed tot ons recht bij het snel opbouwen van een compleet Finance team van CFO.

We leveren financials in alle sectoren behalve overheid en hebben een focus op e-Commerce, Retail, FMCG, Industrie en Financial Services. Het gaat dan om zowel start-ups waar we de eerste Finance Manager plaatsen als om scale-ups en corporates waar we een enkele vacature invullen of zelfs voltallige teams upgraden.

De kandidaten die we leveren komen uit zowel corporate control als van de big four partijen waar ze een achtergrond in accounting of M&A hebben opgebouwd.

Het verhaal achter de vacature

Finance professionals zijn sterk inhoudelijk gedreven. De visie van de onderneming, het onderscheidende van het business model, de outlook van de sector. Het zijn allemaal wezenlijke onderdelen van het keuzeproces bij de stap naar een nieuwe baan.

Dus voordat we het gesprek aangaan over de match tussen persoonlijke overtuigingen enerzijds en bedrijfscultuur anderzijds, wordt de interesse van de kandidaat aangewakkerd met een inhoudelijk verhaal over de onderneming achter de vacature.

Top of Minds is het enige executive search kantoor in Nederland met een in-house reclamebureau. Dit Employer Marketing team zorgt voor de meest overtuigende presentatie van uw vacature. In combinatie met ons grote en scherpe bereik levert deze mix van recruitment en marketing in korte tijd de beste kandidaten op.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Storylining

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Pitchen

    De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

  • 3. Selectie

    Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren. Voor lichtere rollen hebben we een sneller proces.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Michael Roosendaal

Managing Partner Top of Minds Executive Search bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op