Finance

Top of Minds levert de top van de Finance Professionals en Executives in het segment 60 – 300k. Of het nu gaat om een vacature voor een high-performing professional binnen finance, of het snel opbouwen van een volledig financeteam – als finance-headhunter heeft Top of Minds ruime ervaring en specialisatie in het vinden van topkandidaten binnen dit functiegebied.

We leveren financials in bijna alle sectoren en op alle niveaus. Zo hebben we bijvoorbeeld een bewezen trackrecord binnen E-commerce, Retail, FMCG, Energie, Zakelijke Dienstverlening, Financial Services, Industrie en Landbouw. Ook het type bedrijven waar we voor werken varieert van een start-up waar we de eerste Finance Manager plaatsen of een een multinational waar we af en toe een vacature invullen tot scale-ups waar we in rap tempo voltallige teams upgraden.

Typische finance vacatures die we vervullen zijn CFO, Finance Manager, Business Controller, Financial Controller, Pricing Manager, Risk Manager, Tax Manager, Business Analyst of Financial Analyst.

De kandidaten die we leveren komen uit corporate control of van de big four partijen waar ze een achtergrond in accounting of M&A hebben opgebouwd.

 

Wij plaatsen consultants vanuit o.a. de volgende bedrijven:

 

“Finance professionals zijn sterk inhoudelijk gedreven. De visie van de onderneming, het onderscheidende van het business model, de outlook van de sector - het zijn allemaal wezenlijke onderdelen van het keuzeproces bij de stap naar een nieuwe baan. Diepgang in het werving- en selectieproces is dan ook essentieel voor de juiste match tussen kandidaat en werkgever."
Annelijn Nijhuis Consultant
“Ik geloof sterk in de kracht van de juiste persoon op de juiste plek. Daarom help ik professionals met een achtergrond in finance graag bij het vinden van de juiste vervolgstap in hun carrière. Door mijn achtergrond kan ik hen helpen de juiste beslissing te nemen."
Vivian Linker Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.