Headhunter

Snel de juiste kandidaten aan tafel

Voor uw bedrijf in Nederland of daarbuiten wilt u de beste mensen aannemen. Liefst snel, maar vooral goed. Want de match moet kloppen, op alle vlakken. En omdat uw bedrijf aan het groeien, veranderen of vernieuwen is, zoekt u professionals met impact.

Of het nu gaat om een C-level positie bij een scale-up, een vacature voor Country Manager bij een multinational, een rol in het middenmanagement van een corporate of de opschaling van een innovatief tech-team; het werven van goede kandidaten vraagt om een groot bereik binnen de kwalitatieve top van de arbeidsmarkt.

Top of Minds is een headhunter in Amsterdam met een breed netwerk aan kandidaten. Daarom krijgen wij altijd snel de juiste kandidaten bij u aan tafel.

 

Uitgebreid netwerk

In de loop der jaren heeft Top of Minds een gevarieerde talentpool opgebouwd, met tienduizenden professionals in Nederland en de rest van Europa.

Dankzij dit brede netwerk krijgt ons team van gespecialiseerde headhunters snel de beste kandidaten bij u aan tafel.

Het netwerk varieert van high-potentials die met twee jaar werkervaring nog aan het begin van hun loopbaan staan, tot aan ervaren leiders die zich al meer dan vijftien jaar hebben bewezen. Gemene delers zijn een resultaatgerichte mindset, analytische vaardigheden en ervaring met (het aanjagen van) grootschalige transformaties.

 

Executive search op maat

Graag nemen we uw specifieke behoefte aan een headhunter persoonlijk met u door en bespreken we welke van onze diensten hier het beste bij past. Dat kan aan de hand van een concrete vacature of een verkennend gesprek.

Wij leveren altijd maatwerk. Voorbeelden van services waarmee we u van dienst kunnen zijn:

  • Executive Search (120 – 300k jaarsalaris)
  • Interim Solutions (800 – 3.000 euro dagtarief)
  • Talent Pool Recruitment (60 – 120k jaarsalaris)
  • Tech Team Staffing
  • Recruitment Consultancy

Download onze Company Presentation voor meer informatie over de werkwijze van Top of Minds.

Auke Bijnsdorp

Managing Partner Contact opnemen
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 31 MB.
We nemen binnen 4 uur contact op