HR & Recruitment

HR & Recruitment

Stabiliteit in tijden van verandering

HR is nu vaak één van de meest overvraagde functies in uw organisatie. De corona crisis vraagt iedere dag om nieuwe aanpassingen, die uw onderneming weerbaar houden of maken. Er moeten continu complexe strategische keuzes gemaakt worden. Die vragen zorgvuldige beleidsvorming op basis van doorwrochte scenarioplanning.

Ondertussen vragen medewerkers ook om allerhande praktische richtlijnen. De angst om ziek te worden op of door de werkplek is groot en veel aanpassingen zijn nodig.

Daarom kan (tijdelijk) extra capaciteit in de HR functie een verstandige keuze zijn, naast uitbreiding of vervanging binnen de HR kolom.

Het segment waarin we actief zijn is 60 – 300k salaris. De vacatures die we invullen lopen van CHRO tot HR Directeur, HR Manager, HR Business Partner en Recruiter.

Interim HR Professionals

Tijdelijk support zodat u zich kan focussen

Naast de invulling van HR posities op zowel strategisch als operationeel niveau, voorziet Top of Minds in een snelle levering van interim HR Professionals. Bijvoorbeeld als dedicated Manager Corona Desk, waardoor de HR Director ontlast wordt van de grote stroom aan vragen en praktische maatregelen die nodig zijn om binnen alle beperkingen als organisatie te blijven functioneren.

Op interim basis hebben wij per direct beschikbaar:

  • Interim HR Director
  • Interim Change Manager of Crisis Manager
  • Interim HR Manager
  • Interim HR Business Partner
  • Interim Recruiter
  • Manager Corona Desk

 

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Auke Bijnsdorp

Managing Partner Top of Minds Group bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op