HR

Headhunter voor HR posities

Top of Minds is een all-round executive search kantoor, actief in veel verschillende sectoren. HR benaderen wij primair als een business discipline in plaats van een ondersteunende functie.

Aan iedere HR opdracht werken twee consultants: een sector specialist en een functionele HR specialist. De sector specialist zorgt ervoor dat de business drivers leidend zijn bij het matchen van de kandidaat en enthousiasmeert hen voor de industrie van onze opdrachtgever. De functionele HR specialist voor het activeren van het HR kandidatennetwerk en de juiste selectie op relevante HR competenties.

Het segment waarin we actief zijn is 60 – 300k salaris en de vacatures die we invullen lopen van CHRO tot HR Directeur, HR Manager, HR Business Partner en Recruiter. Zowel vast als interim.

Goede mensen werf je met een goed verhaal

HR professionals zijn gepokt en gemazeld in het werven van mensen en prikken dus snel door oppervlakkige verhalen heen. Sterke content, een goed verhaal, is dan ook cruciaal bij het werven in deze discipline.

People-centric purpose speelt daarbij een grote rol. De positie van de mens binnen de visie van de onderneming, de rol die het individu kan spelen bij het realiseren van groei en het gewicht van het collectief in het dragen van een missie.

Top of Minds is het enige executive search kantoor in Nederland met een in-house reclamebureau. Samen met hen zorgen onze consultants ervoor dat niemand de relevantie van uw vacature zal ontgaan.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Storylining

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Pitchen

    De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

  • 3. Selectie

    Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Vivian Linker

Consultant bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op