HR

Stabiliteit in tijden van verandering

De coronacrisis vraagt iedere dag om nieuwe aanpassingen, die een onderneming weerbaar houden. Er moeten continu complexe strategische keuzes gemaakt worden. Dit vraagt zorgvuldige beleidsvorming op basis van doorwrochte scenarioplanning. En dat komt bovenop de toch al veeleisende business as usual van talent management.

People Management anno 2020

Het aantrekken en vasthouden van de beste mensen is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden, door sterke economische groei en aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt. De komst van de coronacrisis leek daar plotseling een einde aan te maken – maar dat blijkt niet helemaal waar.

De overige people operations, van case management tot HR strategie, stellen bedrijven voor zo mogelijk nog meer uitdaging. Hoe blijven medewerkers gemotiveerd na een lange periode van thuiswerken in afzondering? Hoe zorg je ervoor dat jong talent de juiste coaching en training op afstand krijgt? En, los van corona, hoe maak je van HR een strategische business partner die onmisbare input levert en daarin gehoord wordt?

Top of Minds heeft ruime ervaring in het plaatsen van (senior) people management. Dit doen wij zowel voor corporates als voor jonge start- en scale-ups, en op zowel interim als vaste basis. De vacatures die we invullen variëren van CHRO tot HR Directeur, HR Manager, HR Business Partner en Recruiter.

Interim HR Professionals

Tijdelijk support zodat u zich kan focussen

Naast de invulling van HR posities op zowel strategisch als operationeel niveau, voorziet Top of Minds in een snelle levering van interim HR Professionals. Bijvoorbeeld als dedicated Manager Corona Desk, waardoor de HR Director ontlast wordt van de grote stroom aan vragen en praktische maatregelen die nodig zijn om binnen alle beperkingen als organisatie te blijven functioneren.

Op interim basis hebben wij per direct beschikbaar:

  • Interim HR Director
  • Interim Change Manager of Crisis Manager
  • Interim HR Manager
  • Interim HR Business Partner
  • Interim Recruiter
  • Manager Corona Desk

 

Wij plaatsen consultants vanuit o.a. de volgende bedrijven:

“Ik vind het belangrijk om te begrijpen waar je staat in je carrière. Dan kan ik je vervolgens de juiste informatie en vacatures toesturen.”
Annelijn Nijhuis Consultant
"Als Consultant begeleid ik diverse professionals met achtergronden uit corporate organisaties en start-ups en scale-ups. Een belangrijk thema binnen de functies die ik bemiddel is Digital Transformation & Change."
Vivian Linker Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.