HR

Stabiliteit in tijden van verandering

De coronacrisis vraagt continu om nieuwe aanpassingen. Om weerbaar te blijven, moeten ondernemingen complexe strategische keuzes maken. Dit vraagt om zorgvuldige beleidsvorming op basis van doorwrochte scenarioplanning. En dat komt bovenop de toch al veeleisende business as usual van talentmanagement.

People Management in 2021

Het aantrekken en vasthouden van de beste mensen is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden. De overige people operations, van case management tot HR-strategie, stellen bedrijven voor zo mogelijk nog meer uitdagingen. Hoe blijven medewerkers gemotiveerd na een lange periode van thuiswerken in afzondering? Hoe zorg je ervoor dat jong talent de juiste coaching en training op afstand krijgt? En, los van corona, hoe maak je van HR een strategische businesspartner die onmisbare input levert en daarin gehoord wordt?

Top of Minds heeft ruime ervaring in het plaatsen van (senior) peoplemanagement. Dit doen wij zowel voor corporates als voor jonge start- en scale-ups, en op zowel interim als vaste basis. De vacatures die we invullen variëren van CHRO tot HR Directeur, HR Manager, HR Business Partner en Recruiter.

Interim HR Professionals

Tijdelijke support

Naast de invulling van HR-posities op zowel strategisch als operationeel niveau, voorziet Top of Minds in een snelle levering van interim HR-professionals. Bijvoorbeeld als dedicated Manager Corona Desk, waardoor de HR Director ontlast wordt van de grote stroom aan vragen en praktische maatregelen die nodig zijn om binnen alle beperkingen als organisatie te blijven functioneren.

Op interim-basis hebben wij per direct beschikbaar:

  • Interim HR Director
  • Interim Change Manager
  • Interim Crisis Manager
  • Interim HR Manager
  • Interim HR Business Partner
  • Interim Recruiter
  • Manager Corona Desk

Wij plaatsen consultants vanuit o.a. de volgende bedrijven:

“Het HR-vakgebied is sterk in ontwikkeling. Zo is er steeds meer mogelijk door technologische innovaties en wordt het belang van cultuur steeds beter onderkend bij transformaties. Dat vraagt om andere competenties en een frisse blik.”
Vivian Linker Consultant
“Schaalbaarheid, zelfsturende teams, thuis of hybride werken, performance excellence, integraties - HR is een spilfunctie voor de strategische vraagstukken van veel organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in kandidaten die impact maken waar het ertoe doet."
Annelijn Nijhuis Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.