Top of Minds - vacatures Top of Minds - vacatures

Top of Minds - vacatures

Top of Minds

Top of Minds bemiddelt de kwalitatieve top van de executive professionals tot 500k. Snelgroeiende outperformers met een focus op hun carrière. Centraal in het bemiddelingsproces staat de lange termijn. De groeivisie van opdrachtgevers en van kandidaten moeten duurzaam met elkaar in lijn zijn. Pas dan komen succesvolle carrières tot stand.

Consultants van Top of Minds

De consultants bouwen een vertrouwensband op met kandidaten en klanten. Zij zijn de expert binnen hun vakgebied. Ze hebben een hecht netwerk van loyale opdrachtgevers en ontsluiten vaak posities nog voordat er een vacature is. Niet zelden komen zo de meest bijzondere plaatsingen tot stand. Matches waarbij niet ervaring maar persoonlijkheid en talent de boventoon voeren. Dat kan alleen wanneer je zowel opdrachtgevers als professionals in het veld goed kent.

Toegang tot de top

Voor kandidaten is profilering cruciaal. Op het juiste moment met de juiste persoon over de juiste onderwerpen spreken. De consultants helpen kandidaten met het ontwikkelen van hun carrièrestrategie en de voorbereiding om te kunnen presteren op de momenten die ertoe doen. Ze maken gebruik van hun expertise in een bepaald segment van de arbeidsmarkt en hulpmiddelen zoals Strengthsfinder en MBTI.

 

Werken bij Top of Minds? Bekijk het vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.

Open inschrijving

  • Deel naar keuze je CV of LinkedIn URL

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.