Health

De relevantie van ziekenhuizen en de pharmaceutische industrie heeft zich in 2020 meer bewezen dan ooit. Daarbij kwamen ook de uitdagingen bloot te liggen waar deze sectoren mee kampen. Top of Minds heeft de afgelopen jaren met succes kandidaten geplaatst in ziekenhuismanagement, de pharmaceutische industrie, en healthcare-gefocuste techbedrijven.

Van app-ontwikkelaar tot ziekenhuis

De komst van COVID bracht enorme uitdagingen voor zorgprofessionals en de pharmaceutische industrie. Deze ontwikkelingen kwamen, onverwacht, bovenop de toch al complexe wereld van gezondheidszorg. En net als in elke sector speelt ook hier de opmars van data en digital.

De hardstgroeiende bedrijven in deze sector zijn scale-ups die het leven van consumenten / patiënten, maar ook van artsen of ziekenhuismanagers, beter of makkelijker maken met bijvoorbeeld het bijhouden van realtime medische informatie of het analyseren van pricing data. De vele corona-gerelateerde apps zijn hier het meest voordehandliggende, maar lang niet het enige, voorbeeld van.

Top of Minds is de logische headhunter voor strategische, technische, en commerciële op operationele professionals in deze sectoren. Wij hebben in de afgelopen jaren bijvoorbeeld analytics-rollen gevuld bij healthcare-scale-ups, maar ook rollen in ziekenhuismanagement en -procurement. Daarnaast hebben wij rollen in verschillende businessfuncties in de pharma-industrie in ons portfolio.

 

Onze specialisten op het gebied van Health

Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 41
1075 BA Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Waar kunnen we u mee helpen?

Url
Ik wil een vacature uitzetten
Url
Ik wil een nieuwe baan

Ons trackrecord in Health

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.