Senior Legal Counsel

Senior Legal Counsel

 • Legal
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 07 februari 2024
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 2438 views

Kandidaatprofiel*

 • Minimaal 7 jaar werkervaring in de advocatuur (of combinatie van advocatuur en bedrijfsjurist)
 • Afgestudeerd in Nederlands recht
 • Ervaring met (internationale) commerciële contracten en ondernemingsrecht
 • Achtergrond in vastgoed, retail of de fashionindustrie is een pre
 • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

De Senior Legal Counsel van Suitsupply bouwt mee aan de internationale groei van een toonaangevend herenmodemerk. Zij/hij/hen is betrokken bij uiteenlopende juridische kwesties en is het aanspreekpunt voor alle afdelingen. Daarnaast heeft de Senior Legal Counsel een commerciële en zakelijke blik en draagt zij/hij/hen pragmatische oplossingen aan voor complexe juridische vraagstukken.

Over Suitsupply

Suitsupply is een toonaangevend internationaal men’s fashion brand dat een sterke groei doormaakt. Suitsupply staat bekend om hun hoogwaardige producten en eigentijdse stijl. De kracht van Suitsupply ligt in de formule: direct, persoonlijk en efficiënt, waar vakmanschap en flair naadloos samenkomen. Een merk dat een omgeving wil creëren waarin iedere klant zich uniek voelt.

Suitsupply groeit hard en heeft momenteel honderdtwintig winkels wereldwijd. Het merk heeft de ambitie om in 2024 meerdere nieuwe winkels te openen, verspreid over onder andere Europa en de Verenigde Staten. De eigentijdse stijl van Suitsupply vertaalt zich niet alleen door in de verschillende collecties maar ook in de uitingen van het herenmodemerk. Suitsupply is dan ook geen volger van trends: als merk probeert Suitsupply altijd een stap vooruit te denken. Het bedrijf omarmt niet alleen de huidige trends maar creëert voortdurend nieuwe. “Don’t just fit in. Find your own perfect fit.”

Vacature: Senior Legal Counsel

De Senior Legal Counsel komt te werken in een dynamisch team, biedt ondersteuning en geeft advies aan alle afdelingen over uiteenlopende juridische kwesties. Het team houdt zich bezig onder meer met commerciële contracten, vastgoed en huur, intellectueel eigendom, franchising, arbeidsrecht, onroerend goed, IT, privacy en verzekeringen. De Legal Counsel is in staat om pragmatische oplossingen te vinden voor complexe juridische en zakelijke uitdagingen. Zij/hij/hen is een spin in het web en draagt proactief oplossingen aan en denkt voortdurend mee.  Ook heeft de Senior Legal Counsel een ‘can do’-mentaliteit en gaat een uitdaging niet uit de weg. Zij/hij/hen wordt een belangrijke sparringpartner van het managementteam en de General counsel.

Naast het opstellen en beoordelen van commerciële contracten is de Senior Legal Counsel betrokken bij de opening van nieuwe winkels wereldwijd en verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van en onderhandelen over bijvoorbeeld vastgoedcontracten met externe partijen. Ook werk de Senior Legal Counsel nauw samen met externe juridisch adviseurs indien vereist. Zij/hij/hen is in staat om nieuwe processen snel eigen te maken in een dynamische en snelgroeiende omgeving. Een flexibele houding ten aanzien van (enkele van) de overige rechtsgebieden waarover het team adviseert, is vereist.

Als Senior Legal Counsel krijg je de kans om mee te bouwen aan een snelgroeiend internationaal herenmodemerk waar geen dag hetzelfde is. Je gaat aan de slag in een omgeving waar innovatie, zakelijk inzicht en juridische excellentie samenkomen. De juridische expertise in combinatie met een pragmatische instelling van een Senior Legal Counsel kan iedere dag een verschil maken binnen ons bedrijf” – Enes Dedeić, General Counsel bij Suitsupply

De Senior Legal Counsel neemt het initiatief om de eigen functie vorm te geven al naargelang de behoeften van het team. Suitsupply is dan ook de ideale plek voor een voormalig advocaat die mee wil bouwen aan een internationaal men’s fashion brand waar de mogelijkheden oneindig zijn.

Interesse?

Suitsupply werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Senior Legal Counsel

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.