Legal

Een achtergrond in de advocatuur is synoniem voor diepgaande juridische expertise, ijzersterke onderhandelings- en argumentatievaardigheden, een scherpe analytische geest en een ongeëvenaard doorzettingsvermogen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit een geliefd profiel is voor veel legal-vacatures in het bedrijfsleven. Toch is het soms een uitdaging om de juiste match te vinden, vanwege de verschillen tussen de advocatuur en het bedrijfsleven.

Daarom heeft Top of Minds een Legal-practice opgezet, die advocaten van prestigieuze kantoren begeleidt bij hun carrièrestappen. Het team combineert een persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van de drijfveren en vaardigheden van deze bijzondere groep kandidaten met een scherp inzicht in de specifieke behoeften en eisen van bedrijven die een deskundige jurist willen aannemen. Zo garanderen wij de juiste match.

Top of Minds bemiddelt vacatures voor legal professionals binnen een verscheidenheid van sectoren – van financial services tot technology en van energy tot health. Wij nemen de tijd om het speelveld, de uitdagingen en de zakelijke behoeften van de werkgever te doorgronden, om de juiste fit voor het team te garanderen.

Als u meer wilt weten over hoe een jurist uw bedrijf kan helpen, of als u klaar bent om uw zoektocht naar de perfecte legal professional te starten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze specialisten op het gebied van Legal 

Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Openstaande vacatures

Lees meer over deze vacature Legal Counsel
Locatie: Leiden Gepubliceerd op: 21 april 2023
Lees meer over deze vacature Advocaat / Legal Counsel
  • Legal
Locatie: Amsterdam Gepubliceerd op: 30 maart 2023
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.