Succession Planning

Partner met Top of Minds voor een toekomstbestendige onderneming

 

Het plannen van bedrijfsopvolging is cruciaal voor founders en directeur-grootaandeelhouders (DGA’s). De experts van Top of Minds hebben de meest uiteenlopende ondernemingen ondersteund bij een soepele leiderschapsoverdracht. Met een uitgebreid netwerk en trackrecord in succession planning, zijn wij uw partner voor de lange termijn als het gaat om deze essentiële fase in uw ondernemersreis.

Waarom Succession Planning?

1. Bedrijfscontinuïteit waarborgen

Een goed voorbereide opvolging zorgt voor een soepele overgang. Door op tijd te plannen en daarover te communiceren, bereidt u werknemers, leveranciers en klanten beter voor op de ontwikkelingen. Alle stakeholders zijn hierbij gebaat en waarderen transparantie. Zo kunt u zich focussen op het behouden van de visie en richting die u voor uw bedrijf heeft.

2. Aantrekkelijker maken voor investeerders

Het is geen geheim dat Private Equity- en Venture Capital-partijen ondernemingen met een solide opvolgingsplan zien als een minder risicovolle investering. Dit laat zien dat de waarde van uw bedrijf niet uitsluitend verbonden is met u, maar ook met het team dat u heeft opgebouwd en het proces dat u heeft geïmplementeerd om de onderneming toekomstbestendig te maken.

3. Controle over het overdrachtsproces

Door tijdig te beginnen met het plannen van de bedrijfsopvolging heeft u meer controle over de timing en het proces van de overdracht. Zo kunt u de opvolger opleiden en voorbereiden om uw visie en richting voor het bedrijf voort te zetten.

Top of Minds als partner voor Succession Planning

De gespecialiseerde consultants van Top of Minds bieden ondersteuning bij het opstellen en implementeren van een opvolgingsplan dat voldoet aan uw unieke bedrijfsbehoeften. Ons uitgebreide netwerk en track record stellen ons in staat om zowel u als de opvolger te ondersteunen en het proces succesvol te begeleiden. Met Top of Minds aan uw zijde wordt succession planning een langdurige, strategische samenwerking die uw onderneming helpt floreren, nu en in de toekomst.

Laat Top of Minds u begeleiden bij de cruciale stappen die nodig zijn voor een succesvolle bedrijfsopvolging. Neem contact op met een van onderstaande consultants voor meer informatie.

 

Onze Experts in Succession Planning

Auke Bijnsdorp

Managing & Founding Partner auke.bijnsdorp@topofminds.comLinkedIn
Portfolio

Janko Klaeijsen

Portfolio

Stephanie Stuit

Managing Director Rotterdam Stephanie.stuit@topofminds.comLinkedIn
Portfolio
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Openheid vs. Vertrouwelijkheid

Wij geloven in de kracht van transparantie, ook wanneer het om succession planning gaat. Door uw verhaal te vertellen en publiceren bereikt u een groter netwerk, met een sterkere match als gevolg. Ook merken wij in de praktijk dat goede communicatie onrust en onzekerheid onder medewerkers en klanten juist tegengaat.

Maar wanneer founders of DGA’s dit prettiger vinden, kunnen wij ons proces aanpassen en de vacature als vertrouwelijk behandelen. Daarom ziet u in het overzicht hieronder slechts een deel van de vacatures voor opvolgers die wij vervuld hebben of momenteel vacant hebben.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.