IT

Top-IT-talent als drijvende kracht achter succes

IT en Digital zijn een kernonderdeel geworden van de strategie van bijna ieder bedrijf, in bijna elke sector. IT-managers en developers zijn anno 2020 niet aan te slepen – en binnen deze beroepscategorie bestaan grote verschillen in kwaliteit. Goede developers werven voor een dienstverband is een forse uitdaging. Maar Top of Minds heeft de kennis en middelen om dit schaarse talent voor uw bedrijf te werven.

Top of Minds als IT-recruitment specialist

Hoogopgeleide IT-professionals hebben bepaald geen last van schaarste als het gaat om baan- en werkgeverkeuze. Kandidaten zoals developers, product owners en data engineers worden veel benaderd door recruiters. Het is dan ook lastig om deze kritische doelgroep te bereiken en enthousiasmeren. Top of Minds past haar aanpak hierop aan. De missie van het bedrijf, de technology stack, de investeerders, de bedrijfscultuur zijn allemaal relevante overwegingen in het keuzeproces dat tech talent doormaakt wanneer ze zich oriënteren op een nieuwe baan – dus Top of Minds zorgt dat de focus hierop ligt bij het werven van tech talent.

Headhunter Hayke Tjemmes-Aalders specialiseert binnen Top of Minds in de bemiddeling van developers en ander tech talent voor zowel corporates als scale-ups. Wij vervullen bijvoorbeeld vacatures voor Product Owner, UX-, Front-end-, Back-end- of Full Stack Developer, en Chief Technology Officer (CTO).

“Een developer kiest niet voor een baan vanwege de pingpongtafel en de gratis snacks. Het is belangrijk dat visie en missie naadloos aansluiten op persoonlijke overtuigingen. Dan pas ontstaat er een duurzame match.”
Hayke Tjemmes-Aalders Tech Consultant

Hayke Tjemmes

Consultant
  • Focus:IT
  • Level:Salarisrange <80K - >180K
bel 020 7600 777
title
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op