IT

Headhunter tech talent

Goede developers werven voor een dienstverband is een forse uitdaging. Maar dankzij de Top of Minds Methode hebben wij de middelen om dit schaarse talent voor uw bedrijf te werven.

Top of Minds is Nederlands marktleider in de werving en selectie van digital executives. Headhunter Hayke Tjemmes-Aalders specialiseert binnen dit domein in de bemiddeling van developers en ander tech talent voor zowel corporates als scale-ups.

Voorbeelden van vacatures die we binnen dit segment vervullen:

 • Product Owner
 • UX, Front-end, Back-end of Full Stack Developer
 • Chief Technology Officer (CTO)

De kracht van het verhaal

Goede developers zijn schaars op de arbeidsmarkt. Dat vraagt om een inhoudelijke en kwalitatieve benadering van kandidaten. Op deze manier is Top of Minds in staat een brug te slaan tussen management en technologie.

De missie van het bedrijf, de technology stack, de investeerders, de bedrijfscultuur – het zijn allemaal relevante overwegingen in het keuzeproces dat tech talent doormaakt wanneer ze zich oriënteren op een nieuwe baan.

Dus voordat we in gesprek gaan over de match tussen werkgever en kandidaat wakkeren wij de interesse van de kandidaat aan met een aantrekkelijke én inhoudelijke campagne over de onderneming achter de vacature.

Top of Minds is het enige executive search kantoor in Nederland met een in-house marketingteam. De combinatie van de meest overtuigende presentatie van uw vacature én ons scherpe bereik onder relevante kandidaten levert in korte tijd de beste kandidaten op.

“Een developer kiest niet voor een baan vanwege de pingpongtafel en de gratis snacks. Het is belangrijk dat visie en missie naadloos aansluiten op persoonlijke overtuigingen. Dan pas ontstaat er een duurzame match.”
Hayke Tjemmes-Aalders Tech Consultant

Onze recruitmentformule

In 3 stappen naar resultaat
 • 1. Intake

  Tech talent werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

 • 2. Employer Branding

  Met een pakkend verhaal en uitgekiende marketing zorgen wij dat relevante kandidaten u als een aantrekkelijke werkgever zien. Zo komen we tot een longlist van geïnteresseerde developers.

 • 3. Bemiddeling

  Aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews stellen we de shortlist op. De top-3 doorloopt vervolgens onder onze begeleiding een aantal selectierondes binnen uw organisatie, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Het verhaal achter uw vacature

Tech talent is schaars op de arbeidsmarkt. Kandidaten zoals developers, product owners en data engineers worden veel benaderd door recruiters. Het is dan ook lastig om deze kritische doelgroep te bereiken en enthousiasmeren. Top of Minds onderscheidt zich door diepgaande kennis van de doelgroep, zeer gerichte benaderingen en aantrekkelijke marketingmaterialen met diepgang.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de materialen die wij ontwikkelden om deze doelgroep te activeren.

Voor de scale-up Chama stelden wij een wervingsbrochure op om Android Developers, Web App Developers en Back End Developers aan te trekken.

Bekijk de brochure

Voor de internationale scale-up ontwikkelden wij uitgebreide marketingmaterialen rondom het thema Big Data om tech talent te werven.

Bekijk de brochure

Voor de disruptieve start-up Zamro (inmiddels de ERIKS webshop) ontwikkelden wij een candidate pack voor de werving van toptalent binnen tech.

Bekijk de brochure
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Hayke Tjemmes

Consultant bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op