Senior Circularity Consultant

Senior Circularity Consultant

 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 22 april 2024
 • Vanaf 6 jaar werkervaring
 • 835 views

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 6 jaar ervaring
 • Met consultancy
 • Binnen strategiekantoren
 • Duurzaamheid
 • Projecten vormgeven en opleveren

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Roland Berger is het enige Europese kantoor in de top van de internationale adviesbureaus. Dit ziet men terug in de open cultuur, de focus op gezamenlijke groei en het stimuleren van eigen initiatief. De Senior Circularity Consultant draagt bij aan strategieprojecten op het gebied van duurzaamheid en hergebruik van grondstoffen en ondersteunt daarmee de energietransitie.

Over Roland Berger

Roland Berger heeft 52 kantoren in 34 landen. Het kantoor op de Zuidas in Amsterdam is jong en dynamisch, groeit snel en telt honderdveertig werknemers, waaronder honderd consultants. Bij Roland Berger gelooft men in uitblinken. Om dit te bereiken waarborgt het bedrijf een omgeving waarin iedereen haar/zijn potentie volledig kan waarmaken. Waar de consultants van Roland Berger voorheen vooral bij opdrachtgevers op de werkvloer te vinden waren, is tegenwoordig juist het kantoor van Roland Berger zelf een belangrijkere rol gaan innemen. De cultuur is hecht en deuren staan (buiten calls) open. Iedereen is erop gericht elkaar te helpen, zowel inhoudelijk bij projecten, als in de persoonlijke ontwikkeling.

Roland Berger heeft als uitgangspunt dat vooruitgang en innovatie voor blijvende verandering moeten zorgen. Dit is bij uitstek aan de orde in de projecten van Roland Berger rondom circulariteit. Van afvalverwerking en recycling tot energievoorziening: deze projecten gaan allemaal over manieren om slimmer, sneller, efficiënter en effectiever reeds gebruikte grondstoffen opnieuw waardevol te maken. De Senior Circularity Consultant brengt een schat aan consultancy-ervaring mee om klanten te helpen op strategisch niveau.

Vacature: Senior Circularity Consultant

De Senior Circularity Consultant maakt deel uit van de Energy Practice van Roland Berger. Zij/hij wordt gestaffed op uiteenlopende strategische projecten die draaien om circulariteit. De Senior Circularity Consultant krijgt de kans om samen te werken met toonaangevende organisaties en om een tastbare impact te maken op duurzaamheidsresultaten. Klanten variëren van afvalverwerkingsbedrijven en leveranciers van sorteermachines, tot bijvoorbeeld lokale overheden.

De projectteams zijn vaak internationaal en het dynamische vakgebied biedt een scala aan vraagstukken. Bijvoorbeeld over het effectief inzetten van AI en visuele herkenning voor afvalsortering – maar ook meer klassieke consultingprojecten, zoals site optimization en post-merger integration horen bij het projectportfolio. Naast het opleveren van projecten draagt de Senior Circularity Consultant ook bij aan het schrijven van proposals voor new business development.

“Het is klassieke strategie, maar dan op een pionierend onderwerp met grote maatschappelijke waarde. Roland Berger onderscheidt zich bovendien door vanaf dag één nauw met klanten samen te werken en naar hen te luisteren, zodat de uiteindelijke adviezen ook goed landen.” – Arnoud van der Slot, Founding Partner Roland Berger NL

De juiste kandidaat voor deze functie hecht vanzelfsprekend waarde aan duurzaamheid en circulariteit. Zij/hij heeft een aantal jaar solide strategieconsultingervaring. Zij/hij beschikt over sterke analytische vaardigheden, kan goed structureren en brengt conclusies effectief over richting senior management bij klanten – zowel verbaal als in documenten en presentaties. Vanzelfsprekend neemt zij/hij van A tot Z eigenaarschap over werkstromen en in het geval van kleinere projecten is zij/hij eindverantwoordelijk voor het volledige projectmanagement, inclusief het aansturen en coachen van een klein team. Intern draagt de Senior Circularity Consultant bij aan het ontwikkelen van thought leadership binnen het vakgebied.

Interesse?

Roland Berger werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Senior Circularity Consultant

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.