Consulting

Consulting transfer op partnerlevel

Top of Minds is het bureau voor consulting transfers op het niveau van associate partner en partner. De uitgangspunten van onze werkwijze zijn enerzijds een vertrouwensband met de kandidaat, anderzijds brede kennis en een diep begrip van de arbeidsmarkt. Zo helpen wij hen de juiste stappen te zetten om hun endgame te realiseren.

Vertrouwelijk en persoonlijk

Al meer dan tien jaar begeleiden we strategieconsultants en managementconsultants bij hun carrièreprogressie, zowel binnen als buiten consulting. De pijlers van onze methode daarvoor zijn persoonlijke drijfveren, zelfontplooiing en cultural fit. Wanneer een consultant eraan toe is om van werkgever te veranderen, is de vertrouwensband die wij hebben de basis voor een duurzame match.

Fingerspitzengefühl voor het consultinglandschap

Door onze jarenlange ervaring in deze markt hebben we niet alleen een uitgebreid netwerk tot en met partner-level, maar ook fingerspitzengefühl voor het consultinglandschap. Doordat we begrijpen waar consultants tegenaanlopen bij hun huidige kantoor, kunnen we ook voorspellen waar zij wel tot hun recht komen. En daar heeft iedereen profijt van.

 

Onze specialisten op het gebied van Consulting

Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Ons trackrecord in Consulting

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.