Interim

Interimrollen op elk niveau, zoals Interim CEO, Interim CFO, Interim COO, Interim CHRO, Interim Directeur, Interim Sales Director, Interim Marketing Director, Interim Chief of Staff, Interim Category Manager en Interim Marketeer.

Interim

Soms is op korte termijn support nodig, op directieniveau of in de vorm van specifieke inhoudelijke expertise. Of het nu gaat om een interim CFO of een interim Category Manager – Top of Minds heeft het netwerk en de kennis om binnen enkele dagen de juiste persoon op de juiste plek te zetten.

Top of Minds heeft een dedicated Interim-practice, geleid door Ian Dove. Het netwerk binnen deze practice bestaat uit ervaren interim-professionals, maar daarnaast is ons bredere netwerk evengoed relevant. Een tijdelijke zijstap naar interim-posities is anno 2021 immers niet ongebruikelijk voor topprofessionals in allerlei sectoren.

Het geraffineerde zoek- en marketingproces van Top of Minds gaat voor interimposities in een stroomversnelling. Afhankelijk van de urgentie kan een search al binnen twee dagen leiden tot een plaatsing.

"Top of Minds levert oplossingen voor de korte en lange termijn. Vaak ook allebei. Interim is mijn domein."
Ian Dove Managing Director Interim Solutions
"Ik sta voor Premium Interim: de snelheid van interim met de grondigheid van executive search. Dankzij onze marketingmachine kan het!"
Daan Bouman Consultant

Ian Dove

Managing Director Interim Solutions ian.dove@topofminds.comLinkedIn
Portefeuille
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.