Executive Search

Snel de juiste kandidaten aan tafel

U wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Liefst snel, maar vooral goed. Want de match moet kloppen, op alle vlakken. Of uw bedrijf nu aan het groeien, vernieuwen, digitaliseren, internationaliseren of opschalen is, u zoekt professionals met impact. Daarvoor bent u bij Top of Minds Executive Search aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een C-level positie bij een Nederlandse scale-up, een vacature voor Country Manager bij een multinational, een rol in het middenmanagement van een corporate, een managementtraineeship voor private-equity-portfoliobedrijven, of de opschaling van een innovatief techteam; het werven van goede kandidaten vraagt om een groot bereik binnen de kwalitatieve top van de arbeid.

Ook wanneer diversiteit een belangrijk speerpunt voor de werving is kunnen wij werkgevers uitstekend helpen. Lees meer over onze Gender Diversity Garantie.

Uitgebreid netwerk

Wat ooit begon als een niche-kantoor in Amsterdam is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor op de Europese markt. Top of Minds Executive Search heeft een gevarieerde talentpool met tienduizenden professionals, zowel binnen als buiten Nederland.

Dankzij dit brede netwerk krijgt ons team van gespecialiseerde consultants snel de beste kandidaten bij u aan tafel.

Het netwerk varieert van high-potentials die met twee jaar werkervaring nog aan het begin van hun loopbaan staan, tot aan ervaren leiders die zich al meer dan vijftien jaar hebben bewezen. Gemene delers zijn een resultaatgerichte mindset, analytische vaardigheden en ervaring met (het aanjagen van) grootschalige transformaties.

 

Waar kunnen we u mee helpen?

Url
Ik wil een vacature uitzetten
Url
Ik wil een nieuwe baan

Transparante Executive Search verbetert output

1. Kwaliteit

Wij combineren headhunting met het brede bereik en de intensiteit van gerichte online marketing.

Hierdoor ontstaat een grotere pool van kandidaten om uit te kiezen, wat resulteert in betere matches.

2. Diversiteit

Onze marketing werkt vernieuwend.

In plaats van een kleine groep vaste mensen uit te nodigen om te solliciteren, sturen we een open uitnodiging naar iedereen, inclusief de minder voor de hand liggende kandidaten.

3. Snelheid

Headhunting is een langzaam proces.

Door de kracht van hypergerichte online marketing toe te voegen, kunnen we binnen twee weken de eerste twee kandidaten presenteren.

 

Nieuwe leiders zijn in staat om aan de nieuwe eisen te voldoen

1. Digital native

Opgegroeid in een digitale economie, waar klantintimiteit wordt gemeten in online conversie in plaats van in winkelbezoeken.

2. Data-driven

Opgegroeid in een digitale economie, waar klantintimiteit wordt gemeten in online conversie in plaats van in winkelbezoeken.

3. Agile leiderschap

Visie en zakelijke drijfveren gebruiken om zelfsturende teams, in plaats van traditionele hiërarchie.

Onze assesment methodiek

1. Gedrevenheid

Gedrevenheid is een sleutelfactor voor succes. Om gedrevenheid in de kern te identificeren, pellen we van vele lagen in ons gesprek met professionals. Waarom? Waarom? Nee, echt – waarom? On drive

2. Sterke punten

Sterke punten zijn een positieve weergave van competenties. Ze bepalen wanneer een professional zal uitblinken boven anderen. Voor diepgaande analyses gebruiken we de Topgradingmethode. Matched on competencies

3. Analytics

80% van de professionals beweert dat ze dat ze in de top-20% zitten als ze gerangschikt worden op analytische vaardigheden. We vertrouwen liever op op objectieve cognitieve tests wanneer analytische nauwkeurigheid de sleutel is tot succes. Matched on intelligence

4. Referenties

We werken op een netwerk van vertrouwen en met professionals die sterk worden aanbevolen. Om het vertrouwen van het vertrouwen dat we in hen hebben, gebruiken we referentiechecks. Gevalideerd door vertrouwde aanbevelingen

Executive search op maat

Graag nemen we uw specifieke wervingsbehoefte persoonlijk met u door en bespreken we welke van onze diensten hier het beste bij past. Dat kan aan de hand van een concrete vacature of een verkennend gesprek.

Wij leveren altijd maatwerk. Voorbeelden van services waarmee we u van dienst kunnen zijn:

  • Executive Search (tot 500k jaarsalaris)
  • Interim Solutions (800 – 3.000 euro dagtarief)
  • Talent Pool Recruitment (60 – 120k jaarsalaris)
  • Tech Team Staffing
  • Recruitment Consultancy

Download onze Company Presentation voor meer informatie over de werkwijze van Top of Minds Executive Search.