Executive Search

Snel de juiste kandidaten aan tafel

U wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Liefst snel, maar vooral goed. Want de match moet kloppen, op alle vlakken. Of uw bedrijf nu aan het groeien, vernieuwen, digitaliseren, internationaliseren of opschalen is, u zoekt professionals met impact. Daarvoor bent u bij Top of Minds Executive Search aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een C-level positie bij een Nederlandse scale-up, een vacature voor Country Manager bij een multinational, een rol in het middenmanagement van een corporate, een managementtraineeship voor private-equity-portfoliobedrijven, of de opschaling van een innovatief techteam; het werven van goede kandidaten vraagt om een groot bereik binnen de kwalitatieve top van de arbeid.

Ook wanneer diversiteit een belangrijk speerpunt voor de werving is kunnen wij werkgevers uitstekend helpen. Lees meer over onze Gender Diversity Garantie.

Uitgebreid netwerk

Wat ooit begon als een niche-kantoor in Amsterdam is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor op de Europese markt. Top of Minds Executive Search heeft een gevarieerde talentpool met tienduizenden professionals, zowel binnen als buiten Nederland.

Dankzij dit brede netwerk krijgt ons team van gespecialiseerde consultants snel de beste kandidaten bij u aan tafel.

Het netwerk varieert van high-potentials die met twee jaar werkervaring nog aan het begin van hun loopbaan staan, tot aan ervaren leiders die zich al meer dan vijftien jaar hebben bewezen. Gemene delers zijn een resultaatgerichte mindset, analytische vaardigheden en ervaring met (het aanjagen van) grootschalige transformaties.

 

Executive search op maat

Graag nemen we uw specifieke wervingsbehoefte persoonlijk met u door en bespreken we welke van onze diensten hier het beste bij past. Dat kan aan de hand van een concrete vacature of een verkennend gesprek.

Wij leveren altijd maatwerk. Voorbeelden van services waarmee we u van dienst kunnen zijn:

  • Executive Search (120 – 300k jaarsalaris)
  • Interim Solutions (800 – 3.000 euro dagtarief)
  • Talent Pool Recruitment (60 – 120k jaarsalaris)
  • Tech Team Staffing
  • Recruitment Consultancy

Download onze Company Presentation voor meer informatie over de werkwijze van Top of Minds Executive Search.

Auke Bijnsdorp

Managing Partner Contact opnemen
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op