Analytics

Brainpower nodig?

Het werven van goede analisten is niet eenvoudig. Het vinden van managers van een analisten afdeling is zo mogelijk nog moeilijker. De gewenste set mix van analytical rigor en business sense, gecombineerd met leidinggevende kwaliteiten en stakeholder management skills maakt het tot een zeldzaam profiel.

Maar het kán wel. Top of Minds is marktleider binnen Nederland in de bemiddeling van analytische profielen vanaf 60k jaarsalaris. Onze range loopt door tot CIO posities met een max salaris van 300k.

Veel van onze analytics kandidaten hebben een achtergrond in consulting firma’s als McKinsey, BCG, Bain, Roland Berger, Accenture, PwC of Deloitte.

Headhunter Analytics

Goede mensen werf je met een goed verhaal. In een krappe arbeidsmarkt is dat extra waar. Analisten zijn op zoek naar purpose. Het maakt veel uit waar ze aan werken. Een doel wat bijdraagt, wat persoonlijk relevant is, maakt het verschil voor de baan die gekozen wordt.

Top of Minds heeft als Headhunter Analytics met veel succes voor zowel bekende als onbekende bedrijven sterke analisten op ieder niveau geworven. Ons zorgvuldig opgebouwde bestand zorgt ervoor dat we snel toegang kunnen geven tot de beste professionals. Een groot bereik gecombineerd met de juiste boodschap zorgt voor snel resultaat. 

Doorslaggevend in het succesvol bemiddelen van analytische professionals is inhoudelijkheid. Daarom werken we met gespecialiseerde consultants die veel tijd investeren in het begrip van uw sector en met haar specifieke uitdagingen.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Storylining

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Pitchen

    De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

  • 3. Selectie

    Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Employer Marketing

Goede mensen werf je met een goed verhaal

Operations Manager

Een internationaal bewezen concept uitrollen in Nederland in een bedrijf waar cijfermatig denken de leiding heeft.

Bekijk de brochure

Data scientist

Purpose centraal in de werving: Big Data is REAL bij OLX. Echte mensen die elkaar echte producten verkopen.

Bekijk de brochure

Programmamanager één op één marketing

Is het marketing? Is het analytics? Sommige hybride rollen vragen wat extra toelichting.

Bekijk de brochure
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Annelijn Nijhuis

Consultant bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op