Industrial

Executive Search binnen Industrial

Top of Minds heeft uitgebreide ervaring in de industriële sector, waardoor we de unieke uitdagingen en kansen van dit dynamische segment begrijpen. Van het vinden van nieuwe leiders en specialisten tot het opbouwen van nieuwe divisies, Top of Minds beschikt over de methode én het netwerk om uiteenlopende industriële bedrijven te helpen met transformaties en groei.

In de afgelopen jaren hebben we een aantal significante trends en ontwikkelingen gezien in de industriële sector, waaronder de toenemende impact van digitalisering, automatisering, robotisering, de opkomst van INT en Industry 4.0 en de groeiende focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze trends creëren zowel kansen als uitdagingen voor bedrijven in onder meer de maakindustrie, machinebouw, engineering, chemie, metaalbewerking, en bouw- en infrastructuur. Daarom is het belangrijker én uitdagender dan ooit om een strategisch sterk, en agile personeelsbestand te hebben. Dit is waar Top of Minds kan helpen.

Onze opdrachtgevers variëren van grote enterprises tot veelbelovende scale-ups. Voor al deze bedrijven is Top of Minds preferred supplier op het gebied van industrial executive search.

Het kantoor van Top of Minds in Rotterdam is toegewijd aan deze sector en heeft een bewezen trackrecord binnen Industrial. Bent u op zoek bent naar executives, managers of gespecialiseerd personeel binnen deze sector? Neem dan contact op met Stephanie Stuit, MD Rotterdam, en ontdek hoe we uw organisatie kunnen helpen.

Onze specialisten op het gebied van Industrial 

Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.