Consultant

  • Amsterdam
  • Gepubliceerd op 22 juni 2019

Top of Minds is een bedrijf van ‘de nieuwe wereld’. Met data en digitale media vinden we snel en efficiënt onze weg naar high potentials. Onze consultants traceren talent op basis van authentieke interesse, waarbij purpose vaak belangrijker is dan status of salaris. Met hun inhoudelijke expertise denken Top of Minds consultants strategisch mee over de beste matches. Ambities van kandidaten wegen hierin net zo zwaar als die van de cliënt. Inhoudelijk staat centraal voor Top of Minds consultants, wier succes direct verbonden is aan het maken van duurzame matches.

Recruitment op strategisch niveau

Top of Minds onderscheidt zich van andere executive search kantoren door de combinatie van search met marketing. Top of Minds werkt voor de top van het bedrijfsleven en met high potentials op de arbeidsmarkt en legt zich voornamelijk toe op het veelbelovende segment van digital executives. De omvangrijke klantenportefeuille omvat vrijwel alle A-merken in Nederland – van Albert Heijn en Heineken tot ING – evenals scale-ups zoals Catawiki, Suitsupply en bloomon.

Bij Top of Minds ontwikkelen creatieve, initiatiefrijke denkers zich tot expert op het gebied van strategisch talent recruitment. Top of Minds consultants zijn verbinders met gevoel voor story telling. Hier ligt het succes van bedrijven in jouw handen, want als Top of Minds consultant heb je de kans uniek talent te plaatsen op uitdagende posities in bedrijven die nu al toonaangevend zijn, of dat in de toekomst zullen worden.

Reclamebureau voor werkgevers

Top of Minds pakt executive search anders aan dan traditionele bureaus. In een krappe arbeidsmarkt waarin bedrijven concurreren om de best presterende kandidaten gaat recruitment over meer dan een takenpakket en een salaris. Een werkgever moet weten wie de doelgroep is en hoe de interesse van die doelgroep wordt gewekt en vastgehouden. Daarom bouwt Top of Minds met succes aan een Employer Marketing business unit, het Reclamebureau voor Werkgevers, dat op een breed strategisch niveau bedrijven adviseert over hun positionering richting kandidaten. Dit is een business op zich, waar de consultants van Top of Minds nauw mee samenwerken. Daarbij werken ze met creatieve designers die smaakvol vormgeven en een team van gespecialiseerde strategisch schrijvers voor het maken van functieprofielen. Alles wordt in het werk gesteld om consultants hun core business te laten uitvoeren: de beste kandidaten koppelen aan de meest interessante functies en werkgevers.

De stap naar autonomie

Top of Minds groeit hard en heeft plek voor ambitieuze en ondernemende consultants met een achtergrond bij een traditioneel executive search bureau. Consultants met een paar jaar ervaring bij een gerenommeerd board-level executive search kantoor kunnen bij Top of Minds de stap zetten van een ondersteunende naar een leidende rol.

“Autonomie gaf voor mij de doorslag. Bij Egon Zehnder werkte ik aan fantastische opdrachten, maar was ik niet in de lead. Nu wel. Terwijl ik niets heb hoeven in te leveren aan inhoudelijke en persoonlijke aandacht die ik aan kandidaten kan geven. Daar is hier alle tijd en ruimte voor.” – Vivian Linker, Consultant

Werken in de nieuwe wereld

Top of Minds is het executive search kantoor van de nieuwe wereld. Dat merk je aan alles. De positionering (digital first), de transparantie (vrijwel alle posities worden publiek gedeeld), de positiviteit (vacatures gaan altijd over groei) en vooral de energie: veel jonge mensen met een ondernemende mindset.

“Ik ben ontzettend dankbaar voor de vakinhoudelijke opleiding die ik aan mijn 4 jaar bij Russell Reynolds heb overgehouden. De combinatie van dat fundament met de autonomie die ik nu bij Top of Minds heb, maakt dat ik veel meer kan experimenteren. Zo heb ik snel een stijl gevonden die helemaal van mezelf is.” – Annelijn Nijhuis, Consultant

Kandidaatprofiel

  • Heeft minimaal 2, bij voorkeur 4 tot 6 jaar ervaring als Researcher bij een gerenommeerd board-level executive search bureau
  • Combineert inhoud en flair
  • Heeft passie voor de inhoudelijke, strategische en sociale aspecten van executive search. Sales en acquisitie spelen daarbij geen rol van betekenis

Neem voor meer informatie contact op met Suzanne Goedhart-Limmen, via suzanne@topofminds.com.

Contact

Suzanne Goedhart-Limmen Mail

Neem contact op

Match

Consultant

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

Solliciteer op deze functie

Consultant

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

  • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
Stel een vraag

Consultant

Vraag over deze vacature? Vraag het Suzanne Goedhart-Limmen

GROUP HEAD & VP OF BRANDSOLAM
Volgende vacature
Financial ManagerMinder.nl

Aanmelden nieuwsbrief