Consultant FMCG & Retail

Consultant FMCG & Retail

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 15 november 2019
 • 1267
 • Vanaf 2 jaar werkervaring
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds werkgeverspagina voor andere vacatures

Voor wie?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Corporate recruitment of recruitment bureau-ervaring
 • Inhoudelijk coach voor kandidaten
 • Strategisch sparringpartner voor werkgevers
Klimaatneutraal

Deze functie heeft een klimaatneutrale werkomgeving. Dat wil zeggen dat de CO2 uitstoot gekoppeld aan de werkomgeving de eerste drie jaar gegarandeerd wordt gecompenseerd. Het gaat hier om de compensatie van van de uitstoot veroorzaakt door woon-werkverkeer, dienstreizen en het energie -en papierverbruik van je werkplek. Realisatie van de compensatie geschiedt door partner JustDiggit.org. “Als we de aarde kunnen opwarmen, kunnen we haar ook afkoelen.”

Wat doet Top of Minds?

Top of Minds pakt executive search anders aan dan traditionele bureaus. Het kantoor onderscheidt zich door de agile werkwijze, de diepgang in hun relaties met klanten en kandidaten, en de combinatie met employer branding. Top of Minds brengt de top van het bedrijfsleven en de top van de arbeidsmarkt bij elkaar. De omvangrijke klantenportefeuille omvat vrijwel alle A-merken in Nederland – van Albert Heijn en Heineken tot ING en McKinsey – evenals scale-ups zoals Catawiki, Suitsupply en bloomon.

Wat doet een consultant bij Top of Minds?

1. Recruitment op strategisch niveau

Consultants hebben ieder een inhoudelijk specialisme. Op basis daarvan kunnen zij klanten strategisch adviseren en kandidaten coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Diepgang, zowel in het contact met klanten als met kandidaten, is de sleutel tot het succes van Top of Minds. Bij Top of Minds ontwikkelen creatieve denkers en initiatiefrijke verbinders zich tot experts op het gebied van strategisch talentrecruitment.

“Wat er ook op de strategische agenda staat, het staat of valt met de mensen die het gaan doen. Ik vind het prachtig om mensen en kansen bij elkaar te brengen.” – Martine Francken, Consultant

2. Ondernemen binnen een gevestigd merk

Top of Minds groeit hard en heeft plek voor ambitieuze en ondernemende consultants met een achtergrond als bijvoorbeeld headhunter of corporate recruiter.  Kandidaten met een paar jaar ervaring kunnen bij Top of Minds de stap zetten van een ondersteunende naar een ondernemende rol.

“Autonomie gaf voor mij de doorslag. Ik behoor hier tot de core van de business en ben zelf in de lead bij veel projecten. Terwijl ik niets heb hoeven in te leveren aan inhoudelijke en persoonlijke aandacht die ik aan kandidaten kan geven. Daar is hier alle tijd en ruimte voor.” – Imke Peters, Consultant

3. Werken in de nieuwe wereld

Top of Minds is het executive search kantoor van de nieuwe wereld. Dat merk je aan alles. De positionering (digital first), de agile werkwijze, de transparantie (vrijwel alle posities worden publiek gedeeld), de positiviteit (vacatures gaan altijd over groei) en vooral de energie: veel jonge mensen met een ondernemende mindset.

“Een developer kiest niet voor een baan vanwege de pingpongtafel en de gratis snacks. Het is belangrijk dat visie en missie naadloos aansluiten op persoonlijke overtuigingen. Dan pas ontstaat er een duurzame match. Bij Top of Minds staan de inhoud en persoonlijke aandacht centraal, en daar sluit ik me volledig bij aan.” – Hayke Tjemmes-Aalders, Consultant

Solliciteer nu

Neem contact op met Janko Klaeijsen via janko.klaeijsen@topofminds.com.

Contact

Janko Klaeijsen Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Consultant FMCG & Retail

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Consultant FMCG & Retail

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Consultant FMCG & Retail

Vraag over deze vacature? Vraag het Janko Klaeijsen

Volgende vacature
Corporate Communication ManagerEssent

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.