bol.com vacatures

bol.com vacatures

Werken bij bol.com

In 1999 begon bol.com als eerste digitale boekwinkel van Europa. De pionier groeide snel uit tot online marktleider in onder meer Muziek, DVD’s, Games en Elektronica. De missie van bol.com is samen retail veranderen om het dagelijks leven makkelijker te maken. Samen wil zeggen: iedereen vanuit zijn eigen expertise en functie, maar wel in teams waarin iedereen elkaar versterkt of aanvult. Samenwerking is immers de sleutel om nieuwe wegen te ontdekken, creëren en bewandelen. Want als marktleider moet bol.com blijven vernieuwen. De drijvende kracht achter het succes van bol.com is innovatie. Het team ontwikkelt steeds meer categorieën, businessmodellen en services. Wat vandaag nieuw is, is morgen bij bol.com normaal. Dat maakt vacatures bij bol.com aantrekkelijk voor ambitieuze, innovatie-gedreven kandidatan.

De cultuur van bol.com

In de volksmond wordt bol.com vaak ‘de winkel van ons allemaal’ genoemd, en dat is niet voor niets. Als een van de bekendste winkels van Nederland en België staat bol.com echt midden in de samenleving. Ook op de werkvloer omarmt het bedrijf diversiteit en inclusiviteit. Mensen die werken bij bol.co mogen zelf weten waar ze in geloven, van wie ze houden, hoe ze zich identificeren, hoe ze eruit zien, wat ze eten en wat ze in hun bol.com-winkelmandje stoppen. Het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Die plek creéren de collega’s samen door open te staan voor elkaar, nieuwsgierig te zijn naar verschillen, deze te respecteren en te waarderen en door van elkaar te leren. Dit wordt gestimuleerd door de flexibele werkcultuur van bol.com.

Arbeidsvoorwaarden bij bol.com

Er wordt vaak gezegd dat werken bij bol.com hard werken is, maar daar staat natuurlijk iets tegenover. Want de beste manier om elke dag een beetje beter te worden, is door het beste in iedereen naar boven te halen en de energie hoog te houden.

Bij bol.com is de stelregel dat je eerst voor jezelf moet zorgen, dan voor je omgeving en dan voor bol.com. In die volgorde. Daarom krijgt iedereen bij bol.com 29 vakantiedagen per jaar. Daarnaast hebben ze regelingen voor zwangerschapsverlof, papa-dagen, een verhuisdag, bijzonder belof, en meer. Want hard werken lukt niet zonder ook even op te laden. Verder is ook alles goed geregeld op het gebied van reiskosten, pensioen, vakantiegeld, bonus, aanvullende premievrije verzekeringen. Wie start bij bol.com krijgt naast een welkomstpakket,  een laptop, de optie om een telefoon te nemen en eventueel een leaseauto, wanneer dit nodig is voor het uitoefenen van de functie. Daarnaast biedt de werkgever met een intern ontwikkelingsplatform (Studybol) trainingen en cursussen aan die motiveren en verbinden. Als kers op de taart zorgt bol.com altijd voor goed, gezond, lokaal en vooral lekker eten.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.