ING vacatures

ING vacatures

Werken bij ING

ING is een wereldwijde financiële instelling met een sterke basis in Europa en specifiek in Nederland, waar het hoofdkantoor van de bank zich bevindt.

De bank levert commerciële diensten aan pakweg 37 miljoen klanten – particulieren en bedijven – in meer dan veertig landen. Het doel van ING is: mensen in staat stellen om zowel privé als zakelijk steeds voorop te blijven lopen. Deze heldere missie maakt ING een aantrekkelijke werkgever voor een brede groep professionals. Alle 59 duizend medewerkers worden geleid door de zelfde waarden van transparantie, integriteit en sociale verantwoordelijkheid.

Samen zorgen zij dat de klant zich gewaardeerd, zelfverzekerd, empowered en in controle voelt bij elke stap van hun reis.

 

Strategische vacatures bij ING

De bankenwereld is flink veranderd de afgelopen jaren. ING heeft adequaat en revolutionair gereageerd met hun Think Forward Strategy.

De Think Forward Strategy is erop gericht een verschil te maken in de klantbeleving, door de organisatie te vereenvoudigen en te stroomlijnen, door te blijven streven naar operationeel uitstekende prestaties, door de prestatiecultuur binnen ING te verbeteren en de kredietverleningscapaciteit te vergroten.

De Corporate Strategy Department is intensief betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van deze strategie en heeft regelmatig vacatures voor strategieconsultants. Bekijk de strategische vacatures bij ING in het overzicht hieronder.

De Agile werkwijze van ING

ING functioneert in multidisciplinaire teams, die zijn gebaseerd op Agile- en DevOps-principes. Scrum vormt de kern van hun werkproces, hoewel ze openstaan voor alternatieve methoden zoals Kanban, mits deze voldoen aan Agile principes.

ING hanteert tevens het Spotify-model, wat betekent dat het is ingericht als een matrixorganisatie. De medewerkers van ING functioneren binnen zowel een squad als een chapter. Een squad is gericht op een bepaald project en een chapter is een expertise-gerichte groep die kennis deelt en standaarden creëert en bewaakt. Daarnaast zijn er guilds en communities, waarin medewerkers waardevolle bijdragen kunnen leveren en veel kunnen leren. Deze organisatievorm maakt ING tot een vooruitstrevende, snel innoverende organisatie die goed kan inspelen op de steeds veranderende wereld.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.