Suitsupply

Suitsupply

Suitsupply

Fokke de Jong heeft Suitsupply in 2000 opgericht als webwinkel. De eerste fysieke winkel boven de A4 fungeerde als ophaalpunt. Fokke was zijn tijd daarmee vooruit, waardoor de focus verschoof naar internationale (offline) uitbreiding en marketing. Met succes: Suitsupply is een internationaal A-merk en laat al jaren op rij double-digit groei zien. En nu klanten er wel klaar voor zijn, komt de groei voor een substantieel deel uit online.

“We worden steeds meer een techbedrijf. Online en offline versterken elkaar. Daar hebben we omnichannel leiders voor nodig.” – Fokke de Jong (CEO)

Omnichannel

Suitsupply wil het beste omnichannel fashion brand ter wereld worden. De groeistrategie is gericht op het verbeteren van de online presence en het naadloos verweven van de klantbeleving via de online en offline kanalen. Op dit moment is online al verantwoordelijk voor 30% van de omzet, het doel is om dit percentage te laten toenemen en dieper te integreren in de totale funnel. De grootste uitdagingen? Het verbeteren van de huidige (data)infrastructuur, het inrichten en koppelen van de kanalen en het verlengen van de huidige klantbeleving in retail naar online (en vice versa).

Klantgericht

Voor Suitsupply zijn service en een persoonlijke relatie met klanten cruciaal. Persoonlijk stylingadvies via WhatsApp, tips via videochat, alleen betalen voor producten die je wilt houden en relevante aanbiedingen op basis van aankoopgeschiedenis. Je kunt ook via de website een afspraak maken met de Stylist of je laat gewoon eens in de zoveel tijd The Box Office thuisbezorgen met alle essentiële items voor dat seizoen. Easy does it. De inzet van zoveel verschillende kanalen, gecombineerd met zo’n hoog serviceniveau, maakt dat Suitsupply mijlenver voorop loopt binnen de internationale mode-industrie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.