Heineken vacatures

Heineken vacatures

Werken en Heineken

Heineken behoort tot de top-werkgevers in Nederland en daarbuiten. De werkgever wordt geprezen om de frontrunner-positie in de markt en de voordelen die dat oplevert voor werknemers. Heineken kan vaak gebruik maken van een first-mover-advantage en dat biedt aan werknemers ruimte voor ondernemerschap en innovatie op de werkvloer. Heineken is actief in meer dan 190 landen, dus werken bij Heineken betekent werken voor een wereldbedrijf! Heineken Nederland bestaat uit drie brouwerijen in Zoeterwoude, ‘s-Hertogenbosch en Wijlre, en de frisdrankbottelarij van Vrumona in Bunnik.

Merk en Heineken

Naast de goede kwaliteit van de bieren, staat Heineken bekend om de sterke merkkracht en meeslepende commercials. Denk aan de ‘When you drink, never drive’-commercials met Sir Jackie Stewart en Daniel Ricciardo, en de sponsoring van het Holland Heineken House. Heineken is een merk dat leeft, dat altijd in ontwikkeling is, waar toeristen van heinde en verre voor naar Amsterdam komen en waar consumenten trouw aan zweren. Heineken behoort niet vor niets tot de meeste waardevolle merken van Nederland. Vacatures bij Heineken zijn dan ook zeer populair.

De wereld en Heineken

Heineken is in 1864 opgericht in Amsterdam. Al in 1875 won de werkgever voor het eerst een kwaliteitsprijs, en in 1939 verkreeg Heineken een beursnotering. In 1968 werd Amstel aan het portfolio toegevoegd en in 1989 volgde Brand. Heineken is inmiddels uitgegroeid van lokaal familiebedrijf tot een multinational. Door overnames is Heineken sinds 2003 een belangrijke speler in Centraal-Europa, in 2008 werd de werkgever de grootste brouwer van het Verenigd Koninkrijk en in 2010 kwam daar een sterke positie in Latijns-Amerika bij. Dagelijks worden 25 miljoen Heinekenbiertjes geserveerd in 192 landen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.