Consultant

Consultant

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • 1490 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Top of Minds is een bedrijf van de nieuwe wereld. Met data en digitale media vinden we onze weg naar outperformers snel en efficiënt. Deze slimme werkwijze stelt ons in staat te richten op waar het echt om draait: de inhoud. De inhoud is niet alleen bepalend voor hoe we werken, ook met wie we dat doen. Karakter is onmisbaar in de online informatiestroom waarin aandacht makkelijk vervliegt. Onze consultants interesseren en traceren talent op basis van authentieke interesse. Met hun inhoudelijke expertise denken ze strategisch mee over matches die de puurste vorm van synergie opleveren. Ambities van kandidaten wegen net zo zwaar als die van de klant.

reclamebureau voor werkgevers

Top of Minds legt zich toe op een veelbelovend segment in de arbeidsmarkt: digital executives. Voor A-merken als bol.com, Heineken en ING jagen we data-driven talent na in onder andere digital strategy, finance en general management. Maar ook werken we voor start- & scale-ups zoals Catawiki, Suitsupply en The Next Closet. Door ons diepgravend in e-commerce te specialiseren zijn we naast bemiddelaar, een gelijkwaardige sparringspartner voor opdrachtgevers. Als Top of Minds-consultant breng je meer naar de tafel dan profielen, aandacht en mensenkennis; pas als deze wortelen in een solide laag kennis en tactisch inzicht kun je gericht searches uitzetten.

van support naar core business

Research Consultants met een paar jaar ervaring bij een gerenommeerd board-level executive search kantoor kunnen zich bij Top of Minds snel verder ontwikkelen. Niet meer vastgeplakt aan telefoon, laptop of functietitel, maar in de harde kern van het bedrijf waarin je je direct bezighoudt met onze core business: high-end recruitment. Je gaat mensen leren kennen, zo veel, vaak en persoonlijk mogelijk. Ook verdiep je je tot in de essentie in het segment waar je klant en kandidaat zich in bewegen – of dat nu is via marktanalyses, inzicht in bedrijfsmodellen, FD-edities of gesprekken met influencers. Twaalf ambitieuze collega’s zijn je kompas naar vakinhoudelijk seniorschap.

vertrouwensband opbouwen

Kandidaten opsporen doe je al op de automatische piloot. Nu krijg je verantwoordelijkheid over de beslissing of ze passen in je vakspecifieke talentpool. Dit weeg je af door hun ambities te identificeren, talenten te destilleren en kritische gesprekken te voeren op het juiste moment, over de juiste onderwerpen. Lezen doe je tussen de regels door; spreken altijd met je hart op de tong, omdat je inschattingen raak zijn. Of je nu direct aanknopingspunten ziet met klanten of potentie voor de toekomst: je waakt over hun carrière, kijkt uit naar beslissende uitdagingen en biedt hen de ondersteuning die ze nodig hebben onderweg naar de top.

ruimte om te groeien

Tenminste, als je een echte leider in een kandidaat herkent. Dat is vaak een kwestie van gut feeling – digitaal is pionieren, dus het vinden van iemand die de ‘baan al eens heeft gedaan’ is vaak niet mogelijk. Des te uitdagender is het werk, dus begin je met lichtere rollen. Autonomie ontwikkelt op het moment dat je doet waar je al goed in bent. Voor complexere profielen krijg je de ruimte samen te werken met de Director. Niets is zo leerzaam als de kunst afkijken van een vakman. Al draait het ook daarbij om eigen initiatief; de manier waarop jij je het vak toe-eigent.

  • Geen acquisitie-targets
  • Veel leren over business en psychologie onder leiding van een ervaren consultant

Neem voor meer informatie contact op met Janko Klaeijsen, via janko@topofminds.com.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.