Wavin

Wavin

Wavin loopt al jarenlang voorop met technisch hoogstaande, innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Vanuit haar hoofdkantoor in Amsterdam is het bedrijf actief in meer dan 37 landen, met name in Europa, Latijns-Amerika en Azië. De laatste jaren timmert Wavin ook in Canada en de Verenigde Staten hard aan de weg.

 

Als geen ander begrijpt Wavin dat haar wereldwijde footprint ook de verantwoordelijkheid met zich meebrengt om de grote uitdagingen van onze tijd het hoofd te bieden. Het bedrijf zet haar technologie in om onze steden leefbaar te houden. Zo zorgt Wavin onder andere voor drinkwater en sanitaire voorzieningen, en beschermt het bedrijf mensen tegen kou, hitte en overstromingen. Wavin bouwt aan veilige, duurzame en klimaatbestendige leefomgevingen waar we nog jaren mee vooruit kunnen.

 

Wavin is onderdeel van het Mexicaanse Orbia, een gemeenschap van bedrijven met ruim 22.000 medewerkers en actief over de hele wereld. Orbia en Wavin vinden elkaar in hun missie om de wereld te verbeteren. Samen jagen ze hun maatschappelijke doelen vol energie na. Een betere wereld krijgt bij hen ruimschoots prioriteit over kwartaalcijfers en aandelenkoersen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.