Business Advisor to the Group President

Business Advisor to the Group President

 • Analytics
 • Zwolle
 • 738 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Wavin werkgeverspagina voor andere vacatures

De Business Advisor to the group President krijgt de kans om te helpen vorm te geven aan de groeistrategie van een internationale businessgroep van 2 miljard euro. In deze impactvolle rol leert hij/zij van de besten en werkt hij/zij nauw samen met de senior leiders van een grote internationale onderneming. Business Advisor to the group President is een veelbelovende stap binnen de transitie van consulting naar de business kant, met volop kansen om door te groeien naar een leidinggevende functie.

Over Wavin

Wavin levert kunststof leidingsystemen voor een breed scala aan residentiële en niet-residentiële doeleinden. De systemen, oplossingen en diensten van Wavin zijn essentieel voor de behoeften van het dagelijks leven, zoals een veilige toevoer van schoon water en gas, controle van afvalwater en stormwater, energiezuinige verwarming en verkoeling van gebouwen en de beschikbaarheid van electro en telecom.

In 2012 werd Wavin onderdeel van het conglomeraat Mexichem, de wereldleider in leidingsystemen en actief in chemicaliën en stoffen. In de afgelopen 15 jaar heeft Mexichem een buitengewone groei laten zien, met een omzetstijging van 250 miljoen naar ongeveer 7,5 miljard dollar. De drijfsveer voor deze uitbreiding is een reeks van 26 succesvolle overnames (waaronder Wavin). Deze overnames versterkten de aanwezigheid van Mexichem in belangrijke regio’s en voegden kennis, vaardigheden en eigen technologie toe.

“Mijn Business Advisor is de sleutel tot de groei van de Building & Infrastructure Business Group. De rol zal dynamisch en snel zijn, met een hoge mate van meerduidigheid. Ik ben op zoek naar iemand die het goed doet in zo’n omgeving”. – Maarten Roef, CEO van Wavin en Business Group President Building & Infrastructure van Mexichem.

De CEO van Wavin, Maarten Roef, werd onlangs president van Mexichem’s Business Group Building & Infrastructure (2 miljard euro, 12.000 mensen en met eigen aanwezigheid in meer dan 40 landen). Om te kunnen omgaan met de omvang en complexiteit van zijn functie als CEO van Wavin en Business Group President is hij op zoek naar een Business Advisor.

Vacature: Business Advisor to the group President

De belangrijkste taak van de Business Advisor is het verkennen van groeimogelijkheden in nieuwe markten. Hij/zij is betrokken bij een zeer breed scala aan cross-functionele onderwerpen en projecten: operationeel, tactisch, commercieel, strategisch, etcetera. De Business Adviseur analyseert o.a. concurrenten, marktdynamiek en potentiële acquisitiedoelstellingen om de juiste strategie te formuleren voor markttoetreding en daaropvolgende expansie.

Hij/zij krijgt de mogelijkheid samen te werken met de senior leiders van Mexichem. De Business Advisor wordt nauw betrokken bij de besluitvorming op uitvoerend niveau. Dat zorgt voor uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden die hem/haar voorbereiden op een toekomstige leidinggevende positie.

Kandidaatsprofiel

ERVARING
 • 3+ jaar in strategy consulting
 • Achtergrond in technologie is een pluspunt
 • Due diligence en ervaring met fusies en overnames is een pluspunt
 • Internationale achtergrond is een pluspunt
PERSOONLIJKHEID
 • Zelfstarter
 • Strategisch
 • Minutieus
 • Analytisch

Wavin werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Imke Peters, via imke@topofminds.com 
.

Contact

Business Advisor to the Group President Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.