Allen & Overy

Allen & Overy

Over Allen & Overy

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties bijstaat met de best denkbare juridische adviezen. Bij het kantoor zijn in totaal zo’n 335 advocaten, notarissen, fiscalisten en ondersteunende professionals werkzaam.

Het advocatenkantoor is onderdeel van een sterk wereldwijd netwerk met vestigingen in meer dan dertig landen. Daarmee biedt werken bij Allen & Overy de voordelen van een internationale omgeving, zoals toegang tot uitgebreide expertise, internationale trainingen en grote grensoverschrijdende deals, terwijl de cultuur – met haar nadruk op openheid en gelijkwaardigheid – heel Nederlands aanvoelt.

Allen & Overy scoort uitmuntend waar het aankomt op werkgeverschap. Het kantoor is zelfs als enig Nederlands advocatenkantoor officieel gecertificeerd als Top Employer Nederland 2019 door het Top Employers Institute. Allen & Overy wordt door het instituut met name geroemd om haar diversiteitsbeleid, organisatiecultuur en leiderschapsontwikkeling.

“Allen & Overy zorgt voor uitstekende werkcondities en besteedt door de hele organisatie heen veel aandacht aan talentonwikkeling. Het kantoor voert een vooruitstrevend HR-beleid.” – Top Employers Institute

Aanmelden nieuwsbrief