A&O Shearman

A&O Shearman

Over A&O Shearman

A&O Shearman is een internationaal advocatenkantoor dat ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties bijstaat met de best denkbare juridische adviezen. Bij het kantoor zijn in totaal zo’n 335 advocaten, notarissen, fiscalisten en ondersteunende professionals werkzaam.

Interview Manon van der Meer en Jonathan Heeringa

De cultuur

Het advocatenkantoor is onderdeel van een sterk wereldwijd netwerk met vestigingen in meer dan dertig landen. Daarmee biedt werken bij A&O Shearman de voordelen van een internationale omgeving, zoals toegang tot uitgebreide expertise, internationale trainingen en grote grensoverschrijdende deals, terwijl de cultuur – met haar nadruk op openheid en gelijkwaardigheid – heel Nederlands aanvoelt.

“Het is voor ons kantoor onderscheidend dat we écht zijn ingericht op internationale, multidisciplinaire samenwerking. Door de wereldwijde winstdeling concurreren onze afdelingen en kantoren niet met elkaar, maar is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.” – Manon van der Meer, Recruitment Manager

Top Employer

A&O Shearman scoort uitmuntend waar het aankomt op werkgeverschap. Het kantoor is zelfs als enig Nederlands advocatenkantoor officieel gecertificeerd als Top Employer Nederland 2019 door het Top Employers Institute. A&O Shearman wordt door het instituut met name geroemd om haar diversiteitsbeleid, organisatiecultuur en leiderschapsontwikkeling.

“A&O Shearman zorgt voor uitstekende werkcondities en besteedt door de hele organisatie heen veel aandacht aan talentonwikkeling. Het kantoor voert een vooruitstrevend HR-beleid.” – Top Employers Institute

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.