Strategisch Programmamanager One-to-One Marketing

Strategisch Programmamanager One-to-One Marketing

 • Strategy
 • Consumer
 • Utrecht
 • 813 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de bol.com vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Data-driven innovatie is key bij bol.com. Door continu voorop te lopen in de markt is het de succesvolle e-tailer gelukt om in een kleine twintig jaar uit te groeien tot de grootste winkel van Nederland en België. En de winkel van ons allemaal transformeert steeds meer naar de speciaalzaak voor iedereen. Door customer-centric marketing te combineren met gepersonaliseerde customer journeys weet bol.com haar klanten altijd te verrassen en inspireren met de juiste producten en content. De Strategisch Programmamanager one-to-one marketing speelt een cruciale rol in het neerzetten van die unieke klantervaring.

Over Bol.com

Met 16 miljoen artikelen in haar digitale schappen kan bol.com zich met gemak de grootste winkel van Nederland en België noemen. Want waar het ooit startte met boeken en dvd’s loopt het aanbod inmiddels van platenspelers tot stofzuigers en make-up. Om ervoor te zorgen dat klanten binnen dit enorme assortiment altijd feilloos bij het juiste product uitkomen bouwt de e-tailer continu aan optimale customer journey’s. Aan de hand van intelligente data-tools en analyses leert bol.com haar klanten steeds beter kennen en kan zo een unieke online speciaalzaakervaring neerzetten. Waarbij het voor klanten voelt alsof zij hun favoriete winkel binnenlopen: een waar de verkoper je kent en altijd weet te verrassen met de juiste nieuwe producten of aanbiedingen.

“Data en innovatie vormen de basis van het succes van bol.com. We leren onze klanten steeds beter kennen en kunnen ze een unieke en persoonlijke klantervaring bieden.” – Maite Zubiaurre, Director one-to-one Marketing

Vacature: Strategisch Programmamanager One-to-One Marketing

In het realiseren van die ervaring is er een sleutelrol weggelegd voor de Winkelmarketing-, CRM, Marketing Innovatie en Marketing & Shopping Intelligence teams binnen bol.com. De Strategisch Programmamanager werkt samen met de Director one-to-one marketing (Maite Zubiaurre, oud-BCG Principal) aan continue innovatie binnen deze teams. Als rechterhand van de Director is de Programmamanager verantwoordelijk voor het aanjagen van de strategische agenda en werkt inhoudelijk mee op een aantal projecten. De Programmamanager werkt sterk data-driven en cross-functioneel en ontwikkelt programma’s om dit intern te stimuleren. De Programmamanager is een analytische zelfstarter die weet dat stakeholdermanagement cruciaal is in het waarmaken van een strategische agenda. Hij/zij gebruikt fact-based logica voor innovatie en zorgt zo dat bol.com voorop blijft lopen in de markt. Dat maakt deze rol de ideale overstap voor een Strategy Consultant met sterke projectmanagement- en people skills.

Kandidaatsprofiel

ERVARING
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Strategy Consultant
 • WO opgeleid
 • Affiniteit met marketing en commercie is een pre
PERSOONLIJKHEID
 • Analytisch
 • Strategisch
 • Teamplayer
 • Commercieel
 • Communicatief sterk
 • Zelfstandig

Bol.com werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis, via annelijn@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.