Project Manager

Project Manager

 • Strategy
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 29 november 2021
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 4881 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 7 jaar ervaring
 • Waaronder consulting
 • Uitmuntende academische resultaten
 • Leergierig
 • Analytische skills
 • Beïnvloedingsvaardigheden
 • Leiderschapskwaliteiten

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Als internationaal strategieadvieskantoor realiseert Roland Berger oplossingen op maat voor complexe vraagstukken. Ze bouwen hierbij op analytische expertise, strategische tools en bewezen methodologieën, en onderscheiden zich door de creativiteit en persoonlijke inbreng van consultants. 

Over Roland Berger

Wie kijkt naar de wereldwijde top van internationale adviesbureaus, ziet direct dat er één partij opvalt: Roland Berger is het enige kantoor met een Europese achtergrond. Dat uit zich op verschillende manieren, bijvoorbeeld in de open cultuur, de focus op gezamenlijke groei in plaats van onderlinge concurrentie, een diepgeworteld respect voor diversiteit en de ruimte voor ondernemerschap binnen projecten. 

 Ondernemerschap is een begrip dat leeft binnen Roland Berger. Voor ons betekent dit echt met de klant meedenken om voor iedere unieke situatie het beste actieplan te bepalen. Bij ons staat niet de theorie of methodologie centraal, maar de oplossing die uitvoerbaar is en voor de klant het verschil gaat maken.” – Frank Schrijver, Partner

Lees meer carrièreadvies van Frank Schrijver in ‘Consulting-transfer op topniveau’

Roland Berger heeft 52 kantoren in 34 landen. Het kantoor op de Zuidas in Amsterdam is jong en dynamisch, groeit snel en telt 125 consultants en ondersteunende collega’s. Waar men voorheen vooral bij opdrachtgevers op de werkvloer was, is tegenwoordig juist het kantoor van Roland Berger zelf een belangrijkere rol gaan innemen. De cultuur is hecht en deuren staan (buiten calls) voor elkaar open. Iedereen is erop gericht elkaar te helpen, zowel inhoudelijk bij projecten, als in de persoonlijke ontwikkeling. 

Als je zoveel tijd met elkaar gaat doorbrengen, is het belangrijk dat je collega’s hele leuke mensen zijn.” – Cato Kleipool, Consultant

Lees meer carrièreadvies van Cato Kleipool in  ‘Overstappen naar consulting’

Doordat een groot deel van de consultants als starter bij Roland Berger binnenkomt en binnen het kantoor wordt opgeleid, is de organisatie er goed op ingericht om professionals in hun hele ontwikkeling uit te dagen en te begeleiden. Er is ook ruimte voor experienced hires, professionals die ervaring meebrengen vanuit een ander strategiekantoor of een andere sector.

Vacature: Project Manager

Wie op PM-niveau instroomt bij Roland Berger krijgt de kans om direct van toegevoegde waarde te zijn voor nationaal en internationaal opererende opdrachtgevers.

Project Managers zijn eindverantwoordelijk voor complexe en grote projecten waar meer dan drie consultants aan werken. Typische verantwoordelijkheden van de Project Manager zijn het onderhouden van klantrelaties, het coachen van teamleden binnen het projectteam en het leiden en bedenken van kantoor-brede projecten.

Door middel van projecten en trainingen werken Project Managers aan verdieping van hun persoonlijke specialisatie. Dat is ofwel in sectoren zoals Retail, FMCG, Life Sciences, Financial Services of Energy, ofwel een functionele expertise zoals data-analyse of marketing & sales. Specialisatie en het bouwen van een eigen netwerk binnen die expertise is cruciaal voor de volgende stap op de carrièreladder: principal. 

 

Interesse? 

Roland Berger werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Project Manager

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.