Interim Senior HR Business Partner IT

Interim Senior HR Business Partner IT

  • Interim
  • Consumer
  • Utrecht
  • 849 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de bol.com vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Bol.com: de winkel van ons allemaal

Van boeken tot elektronica, games en make-up: je vindt het allemaal bij bol.com. Sinds de opening van haar digitale deuren in 1999 is de winkel van ons allemaal uitgegroeid tot het grootste e-commerce platform van Nederland en België. Het enorme assortiment bestaat inmiddels uit ruim zestien miljoen artikelen. Een groot gedeelte daarvan wordt aangeboden door zo’n dertigduizend externe aanbieders die hun producten verkopen via bol.com. Zij profiteren van de ongekende goede customer journeys en het grote bereik. En bol.com profiteert op haar beurt van een groot assortiment zonder de bijbehorende complexe supply chain.

De transformatie van online retailer naar open platform brengt veel voordelen met zich mee voor bol.com en haar partners. Maar het vereist naast nieuwe processen en businessmodellen ook een andere mindset én way of working van de ruim 1.800 professionals binnen bol.com. Zij werken dagelijks op een zeer analytische en datagedreven manier aan het verbeteren van de propositie en klantervaring op bol.com. Door zich te laten leiden door de data en continu te pionieren en innoveren zorgen zij dat het platform haar sterke marktpositie behoudt. En dat gaat goed: tussen 2011 en 2018 is het bedrijf meer dan verzesvoudigd.

Vacature: Interim Senior HR Business Partner IT

In nauwe samenwerking met het IT-management ontwikkel en regisseer je HR-initiatieven die recht doen aan snelle ontwikkelingen; binnen het tech domein in het algemeen en binnen onze IT-afdeling in het bijzonder. Daarbij vervul je een cruciale verbindende functie tussen IT en HR.  Te beginnen bij het signaleren van wensen van IT, om vervolgens te ontdekken hoe het bedrijf daar effectief invulling aan kan geven. Als laatste wordt van je verwacht dat je plannen waar kunt maken. Je bent dan ook bezig met het antwoord geven op belangrijke vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe kunnen we als bedrijf organization design binnen het tech-domein vormgeven? Hoe kom je tot een HR-plan waarbinnen strategic workforce planning, zelforganisatie en talent management zijn geïntegreerd? En hoe geven we daar een draai aan die past bij het diffuse DNA van zo’n 500 collega’s?

Uiteraard draait niet alles om vernieuwen, want belangrijke HR-processen dienen óók soepel te (blijven) verlopen – helemaal in tijden van grote verandering. Hoewel je als HR Business Partner IT de strategische sparringpartner bent van managers en directors (stakeholders die je op basis van met data onderbouwde inzichten adviseert, inspireert en committeert), schakel je ook graag en vaak naar onze engineers. Hoe beter je weet wat er binnen het tech-domein speelt of binnenkort gaat spelen, hoe sneller je met voorstellen kunt komen om uitdagingen op het gebied van HR te overwinnen en kansen te benutten. Je staat als HR Business Partner IT dan ook aan de basis van een HR-strategie die de employee lifecycle steeds verder oprekt en Bol.com daarmee tot één van de belangijkste tech-employers promoveert.

Lengte van de opdracht: 6 maanden

Bol.com werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Ian Dove, via ian@topofminds.com.

Contact

Ian Dove Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.