Interim Manager Retail Stores

Interim Manager Retail Stores

  • Interim
  • Consumer
  • Roosendaal
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 1681 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Badkamergigant Maxaro verovert de markt in Nederland. Het bedrijf heeft twee gigantische showrooms en is van plan daar de komende jaren nog acht aan toe te voegen. De Interim Manager Retail Stores professionaliseert de winkelervaring van klanten door bijvoorbeeld on- en offline winkelen te integreren en processen te optimaliseren. Verder weet de Interim Manager Retail Stores wat er op de werkvloer speelt en waarborgt zij/hij de cultuur in teams. 

Over Maxaro

In 2004 werd de basis gelegd voor het huidige Maxaro. Inmiddels is Maxaro een belangrijke omnichannel speler in de badkamer- en tegelbranche geworden met twee megashowrooms in Roosendaal en Utrecht. In de showrooms kunnen klanten de producten in het echt bekijken, voelen en ook uitproberen. Het assortiment wordt continu vernieuwd om klanten te blijven verrassen. Voor klanten die al weten wat zij willen is het assortiment ook online verkrijgbaar.

Aan de basis van de groei staat een succesformule waarbij eigen productontwikkeling, snelle levertijden en een scherpe prijs centraal staan. Momenteel schaalt Maxaro verder op en zit het bedrijf middenin een transformatie naar een KPI-gestuurde organisatie.

De cultuur kenmerkt zich door de trots van de medewerkers op het merk Maxaro; ze zetten zich in om het hart van de klant te veroveren.

“De missie van Maxaro is dat klanten ‘maximaal geslaagd’ zijn. Dit betekent dat de klant jaren na aankoop nog steeds trots is op de aankoop.” – Jeroen Schagen, Operationeel Directeur bij Maxaro

Maxaro groeit: naast de megashowrooms in Roosendaal en in ‘The Wall’ bij Utrecht wordt er later dit jaar nog een showroom geopend in de randstad. Het bedrijf heeft een stevige groeiambitie: het wil ten minste acht showrooms openen in de komende jaren. Verder streeft het bedrijf ernaar dat klanten op den duur zelfvoorzienend kunnen shoppen bij Maxaro.

Vacature: Interim Manager Retail Stores

De Interim Manager Retail Stores zorgt voor succesvolle opschaling van de Maxaro showrooms. Zij/hij waarborgt structuur, cultuur en kwaliteit terwijl Maxaro de komende jaren uitbreidt in binnen- en buitenland. Verder bouwt de Interim Manager Retail Stores stabiele winkelteams die ingericht zijn naar Maxaro’s cultuurwaarden. De Interim Manager Retail Stores doet er alles aan om klanten maximaal te laten slagen door de klantbeloftes van aandacht, beleving en keus succesvol in te vullen.

Online is Maxaro marktleider in de branche. De offline showrooms versterken deze positie door naamsbekendheid en klantvertrouwen. Het is aan de Interim Manager Retail Stores om het gehele klantproces in fysieke winkels onder de loep te nemen en verder te optimaliseren. De wensen en het welslagen van de klant staan centraal. De Interim Manager Retail Stores richt zich onder andere op optimale omnichannel aansluiting met Maxaro’s online kanalen. 

Verder zet de Interim Manager Retail Stores zich in voor professionalisering van de winkels, het behalen van tactische en operationele doelstellingen en standaardisering van goed werkende processen over de verschillende showrooms. Bovendien zorgt zij/hij voor synergie tussen de verschillende showrooms in ontwikkeling, bemensing en opschaling. De showrooms worden bemand door flexibele en gedreven mensen die binnen Maxaro’s cultuurwaarden passen. De Interim Manager Retail Stores is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het aannemen van vestigingsmanagers. De Interim Manager Retail Stores waarborgt de Maxaro-cultuur in elke winkel, ook bij toenemende schaal. Zij/hij werkt nauw samen met de vestigingsmanagers om te zorgen dat het hoofdkantoor en de vestigingen optimaal samenwerken. 

Als onderdeel van het Management Team van Maxaro zal de Interim Manager Retail Stores ook meedenken met de bredere strategie en beleidsbepaling. De rol rapporteert aan de directie. 

 

Interesse? 

Maxaro werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Ian Dove via
 ian.dove@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Ian Dove Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.