Maxaro Maxaro

Maxaro

In 2004 werd de basis gelegd voor het huidige Maxaro. Inmiddels is Maxaro een belangrijke omnichannel speler in de badkamer- en tegelbranche geworden met twee megashowrooms in Roosendaal en Utrecht. In de showrooms kunnen klanten de producten in het echt bekijken, voelen en ook uitproberen. Het assortiment wordt continu vernieuwd om klanten te blijven verrassen. Voor klanten die al weten wat zij willen is het assortiment ook online verkrijgbaar.

Aan de basis van de groei staat een succesformule waarbij eigen productontwikkeling, snelle levertijden en een scherpe prijs centraal staan. Momenteel schaalt Maxaro verder op en zit het bedrijf middenin een transformatie naar een KPI-gestuurde organisatie.

 

De cultuur kenmerkt zich door de trots van de medewerkers op het merk Maxaro; ze zetten zich in om het hart van de klant te veroveren.

Maxaro groeit: naast de megashowrooms in Roosendaal en in ‘The Wall’ bij Utrecht wordt er later dit jaar nog een showroom geopend in de randstad. Het bedrijf heeft een stevige groeiambitie: het wil ten minste acht showrooms openen in de komende jaren. Verder streeft het bedrijf ernaar dat klanten op den duur zelfvoorzienend kunnen shoppen bij Maxaro.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.