Business Development Manager

Business Development Manager

 • Strategy
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 755 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Bugaboo vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Bugaboo, het wereldwijde topmerk dat buitengewone producten levert om ouders vertrouwen te geven in hun bijzondere reis, maakt een spannende tijd door. Met een gloednieuw Executive Leadership Team en de steun van Bain Capital is het bedrijf klaar om verder te groeien. De Business Development Manager zal de rechterhand zijn voor de CEO en zal een belangrijke rol spelen in deze groei.

Bugaboo

Bugaboo, opgericht in 1994, heeft altijd een duidelijke missie gehad: mensen helpen zich vrij te bewegen. Ze bedenken, ontwikkelen, testen en produceren buitengewone producten om ouders vertrouwen te geven in hun bijzondere reis, waarbij ze design, techniek en schoonheid met functionaliteit combineren. De kinderwagens en autostoelen van Bugaboo helpen momenteel miljoenen mensen en hun kinderen over de hele wereld te genieten van het leven in ongeëvenaard comfort en een onmiskenbare stijl. Versleten of gebroken onderdelen kunnen individueel worden vervangen en producten kunnen gemakkelijk worden gerestyled. De producten zijn echt bedoeld om elke dag te worden gebruikt, ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Groei

In 2018 investeerde Bain Capital in Bugaboo. Kort daarna trad Ilona Haaijer in dienst bij Bugaboo als nieuwe CEO en werd het Executive Leadership Team (9 FTE) aangesteld. De strategie om nog verder te groeien werd uitgewerkt en deze groei zal langs drie assen plaatsvinden: Geography, Channels en Product.

Cultuur

Bugaboo, met het hoofdkantoor in Amsterdam, is een verantwoord bedrijf dat medewerkers veel persoonlijke verantwoordelijkheid en vrijheid biedt. Het is een wereldwijd opererend bedrijf met een ambitieuze werksfeer.

“De wereld is te groot om stil te staan.” – Max Barenbrug, mede-oprichter en Chief Design Office van Bugaboo.

Vacature: Business Development Manager

Deze nieuw gecreëerde vacature is een uitstekende startplaats voor een strategy consultant binnen deze snelgroeiende organisatie. Als rechterhand van de CEO krijgt de Business Development Manager de mogelijkheid om de volledige organisatie snel te leren kennen en een blijvende impact te hebben op de business.

De Business Development Manager zal projecten met een hoge prioriteitsfactor op zich nemen om de groei van de onderneming te bevorderen. De reikwijdte is groot en over alle kanalen – van marktanalyse tot het optimaliseren van de productportfolio tot het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen. De belangrijkste ingrediënten om in deze rol te slagen zijn een haarscherpe analytische geest, de vaardigheden om sterke business cases te creëren en te presenteren en het vermogen om projecten te prioriteren.

Deze rol rapporteert rechtstreeks aan de CEO. Gezien de nauwe samenwerking met het Executive Leadership Team en de geprojecteerde groei van Bugaboo, zal de Business Development Manager ruimschoots de gelegenheid krijgen om zijn of haar eigen carrièrepad binnen de organisatie uit te stippelen.

Kandidaatprofiel

 • Minstens 4 jaar ervaring bij een top-tier strategy consulting bureau
 • Wenst een blijvende impact te hebben
 • Zeer scherpe analytische geest
 • Het creëren en presenteren van sterke business cases
 • Prioriteiten stellen
 • Ondernemersmentaliteit

Bugaboo werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Imke Peters via imke.peters@topofminds.com.

Contact

Business Development Manager Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.