Bugaboo

Bugaboo

Over Bugaboo

Bugaboo, opgericht in 1994, heeft altijd een duidelijke missie gehad: mensen helpen zich vrij te bewegen. Ze bedenken, ontwikkelen, testen en produceren buitengewone producten om ouders vertrouwen te geven in hun bijzondere reis, waarbij ze design, techniek en schoonheid met functionaliteit combineren. De kinderwagens en autostoelen van Bugaboo helpen momenteel miljoenen mensen en hun kinderen over de hele wereld te genieten van het leven in ongeëvenaard comfort en een onmiskenbare stijl. Versleten of gebroken onderdelen kunnen individueel worden vervangen en producten kunnen gemakkelijk worden gerestyled. De producten zijn echt bedoeld om elke dag te worden gebruikt, ontworpen om een leven lang mee te gaan.

De groei

In 2018 investeerde Bain Capital in Bugaboo. Kort daarna trad Ilona Haaijer in dienst bij Bugaboo als nieuwe CEO en werd het Executive Leadership Team (9 FTE) aangesteld. De strategie om nog verder te groeien werd uitgewerkt en deze groei zal langs drie assen plaatsvinden: Geography, Channels en Product.

Bugaboo, met het hoofdkantoor in Amsterdam, is een verantwoord bedrijf dat medewerkers veel persoonlijke verantwoordelijkheid en vrijheid biedt. Het is een wereldwijd opererend bedrijf met een ambitieuze werksfeer.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.