Strategy Consultant

Strategy Consultant

 • Strategy
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 06 februari 2023
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • 3590 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf vier jaar ervaring
 • Met strategie, transformatie of business development
 • Binnen corporate omgeving of consulting
 • Analytisch
 • Teamplayer

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Consultants van Kearney staan voor sterke analyses en innovatieve oplossingen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Door het creëren van een breed draagvlak transformeren zij grote organisaties en bereiken ze samen met de klant indrukwekkende en duurzame resultaten. Er is op dit moment een vacature voor een Strategy Consultant bij Kearney.

Over Kearney

Kearney is een wereldwijd opererende strategie consultant. In 2020 is ‘A.T. Kearney’ gerebrand naar ‘Kearney’. In de afgelopen 95+ jaar is Kearney gegroeid tot een van de meest betrouwbare en toonaangevende strategieconsultants. Het bureau is leidend is op het gebied van transformatie en operations. Kearney assisteert bestuurders en managers van bedrijven om complexe veranderingen door te voeren en helpt hen een breed scala aan vraagstukken op te lossen, onder andere op het gebied van top-line strategy, digitale transformatie, marketing & sales, manufacturing, procurement, supply chain, leadership & change, data-analytics en M&A.

De teams van Kearney-consultants werken nauw samen met de opdrachtgever om draagvlak te creëren voor beslissingen en transformaties. Iedere consultant van Kearney streeft naar samenwerking; de kracht van een uitmuntende analyse neemt tenslotte toe als deze wordt omarmd door iedereen in de organisatie. Een belangrijke pijler van de strategie is dan ook de mensgerichte stijl, zowel extern als intern. Kearney-medewerkers zijn zichzelf en onderscheiden zich door er een duidelijke communicatiestijl op na te houden, aandachtig te luisteren en uitstekende werkrelaties te onderhouden.

Bij Kearney heerst een diepgeworteld teamgevoel. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en zorgen goed voor elkaar, onze klanten en diens resultaten. Wij zijn trots op wat wij gezamenlijk bereiken.” – Roger van Engelen, Partner

Kearney heeft kantoren in ruim veertig landen en heeft meer dan 4.200 professionals in dienst, die samen meer dan driekwart van de Fortune’s Global 500 en de invloedrijkste overheidsorganisaties en NGO’s bedienen. In de Benelux heeft Kearney ongeveer honderd medewerkers in kantoren in Amsterdam en Brussel.

Kearney groeit momenteel hard op het gebied van sustainability, digitale transformatie en private equity. Deze end-to-end transformatietrajecten zijn multidisciplinair en hebben impact op de hele value chain. De vraag naar ondersteuning bij het begeleiden van deze transformaties groeit hard en de organisatie groeit evenredig hard mee. Kearney zoekt analytische en kritische consultants die graag samen met een team impactvolle resultaten neerzetten.

Vacature: Strategy Consultant

Strategy Consultants bij Kearney zijn getalenteerde probleemoplossers met een intellectuele nieuwsgierigheid die actief deel uitmaken van een klantteam. Doorgaans zijn consultants betrokken bij elke fase van een opdracht, van de analysefase (zoals marktonderzoek) tot het geven van strategisch advies waarbij ze rekening houden met ‘what it takes’ om daadwerkelijk impact te realiseren.

De ideale Strategy Consultant heeft een academische achtergrond, liefst in een bètarichting, een beschikt over sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen. Zij/hij heeft bovendien uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. De projecten van de Strategy Consultant vragen om een innovatieve en collaboratieve houding bij de benadering van problemen en het ontwikkelen van oplossingen. Om succesvol te kunnen manoeuvreren in verschillende klantcontexten is het belangrijk om snel te kunnen schakelen, effectief om te kunnen gaan met ambiguïteit en issues te kunnen identificeren. Voor Kearney is het essentieel dat de Strategy Consultant energie krijgt van samenwerken, eerlijke feedback durft te geven en collega’s coacht en helpt professioneel te groeien.

In deze rol ben je zowel met data-analyse als met de operationele kant van vraagstukken bezig. Omdat wij nauw samenwerken met onze klanten, duiken wij ook echt de operatie in, bijvoorbeeld door mee te draaien met prouctieshifts. Zo komen wij tot spot-on analyses waarin de organisatie zich goed herkent. Dit komt de implementatie en het eindresultaat ten goede. Deze persoonlijke aanpak is tevens wat onze klanten zo aan ons waarderen en ons echt onderscheidt in de markt.” – Jasmijn Vogelzang, Associate

De organisatie is vastbesloten iedereen de kans te bieden om betrokken te zijn bij duurzaamheid en sociale impact te maken via klanten, initiatieven op het eigen kantoor, externe functies en vrijwilligerswerk. Kearney biedt haar consultants veel vrijheid en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Binnen Kearney zijn geen vaste carrièrepaden of starre functiesilo’s waarbinnen het ontwikkeltraject van medewerkers vastgeklonken ligt. Iedere consultant heeft de gelegenheid een eigen pad uit te zetten. Kearney probeert daarbij zoveel mogelijk aan te sluiten bij het carrièretraject dat past bij ieders individuele drive, competenties en affiniteit.

 

Interesse?

Kearney werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Strategy Consultant

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.