Kearney vacatures Kearney vacatures

Kearney vacatures

Kearney is een wereldwijd opererende strategie consultant en is leidend op het gebied van transformatie en operations. In 2020 is ‘A.T. Kearney’ gerebrand naar ‘Kearney’. In de afgelopen 95+ jaar is Kearney gegroeid tot een van de meest betrouwbare en toonaangevende strategieconsultants. Kearney assisteert bestuurders en managers van bedrijven om complexe veranderingen door te voeren en helpt hen een breed scala aan vraagstukken op te lossen, o.a. op het gebied van top-line strategy, digitale transformatie, marketing & sales, manufacturing, procurement, supply chain, leadership & change, data analytics en M&A.

De teams van Kearney consultants werken nauw samen met de opdrachtgever om draagvlak te creëren voor beslissingen en transformaties. Samenwerken is wat iedere consultant binnen Kearney drijft, want de kracht van een uitmuntende analyse groeit, wanneer iedereen hem in een organisatie omarmt. Een belangrijke pijler van de strategie is dan ook de mensgerichte stijl, zowel extern als intern. Kearney-medewerkers zijn zichzelf en onderscheiden zich door een duidelijke communicatiestijl, aandachtig te luisteren en uitstekende werkrelaties te onderhouden.

Kearney heeft kantoren verspreid over meer dan veertig landen en heeft zo’n 4200+ professionals in dienst, waarmee ze 75+% van de Fortune’s Global 500, als mede de meest invloedrijke overheidsorganisaties en NGO’s bedienen. In de Benelux heeft Kearney ongeveer 100 medewerkers verdeeld over Amsterdam en Brussel. Kearney groeit momenteel hard op het gebied van sustainability, digitale transformatie en private equity. Deze end-to-end transformatietrajecten zijn multidisciplinair en hebben impact op de hele value chain. De vraag naar support bij het begeleiden van deze transformaties groeit hard en de organisatie groeit evenredig hard mee. Kearney zoekt analytische en kritische consultants die graag samen met een team impactvolle resultaten neerzetten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.