Associate Consultant Strategy & Operations

Associate Consultant Strategy & Operations

  • Strategy
  • Consulting
  • Utrecht
  • 3759 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Argon & Co werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • WO-afgestudeerd met bovengemiddelde studieresultaten en extra-curriculaire activiteiten
  • Tot 2 jaar werkervaring
  • Solide analytische vaardigheden
  • Communicatief sterk in Nederlands en Engels

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

De Associate Consultant stapt in bij een ambitieus en ondernemend kantoor dat de komende jaren flink wil groeien. Daarmee biedt deze functie alle kans om mee te bouwen aan Argon & Co en alle vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Over Argon & Co

Argon & Co is een strategieconsultant met een focus op (digital) operations en supply chain. Het bedrijf is begonnen vanuit een groep ex-consultants die gezamenlijk projecten uitvoerden. Tien jaar geleden is uit hun samenwerking M3 Consultancy ontstaan. In september 2023 is M3 Consultancy toegetreden tot Argon & Co. Dit biedt nieuwe kansen op het gebied van portfolio-uitbreiding en internationale staffing. Die ondernemende mindset is nog altijd goed terug te zien in de huidige bedrijfscultuur.

Argon & Co helpt bedrijven hun supply chain optimaal te stroomlijnen en daarmee hun overkoepelende doelen te realiseren. Het bureau richt zich met name op operationele vraagstukken van strategisch niveau. Dat doen ze typisch voor grote corporates met een sterke logistieke, mobiliteits- of productiecomponent, zoals Schiphol, Unilever, Tata Steel, KLM, NS en bol.com. Onderwerpen waar Argon & Co over adviseert, zijn bijvoorbeeld: datagedreven planningsprocessen, de link tussen supply chain en commercie, optimalisatie van werkkapitaal en productiviteitsverbetering.

Het team van Argon & Co bestaat uit veertien enthousiaste consultants. De ambitie is om dat aantal de komende jaren te verdubbelen en tegelijkertijd de voordelen van een kleinschalig kantoor te behouden. Want dat is wat Argon & Co kenmerkt: een open en betrokken cultuur waarin je nauw samenwerkt met je collega’s en je alle ruimte krijgt om zelf te bepalen hoe steil jouw leercurve is.

Vacature: Associate Consultant Strategy & Operations

De kern van het werk als Associate Consultant is het adviseren van klanten. Zij/hij werkt in kleine projectteams met één of twee collega’s aan het oplossen van uitdagende vraagstukken. Dankzij de kleine teams krijgt zij/hij vanaf dag één de kans mee te denken over de koers van een project, de verantwoordelijkheid over een groot deel van de projectscope en intensieve coaching van de manager. De lat ligt voor iedere opdracht weer ongemeen hoog. Toch is er ook ruim aandacht voor een prettige werksfeer en een goede work/life balance.

“We zoeken een Associate Consultant die goed is in het werk, leergierig is en die het leuk vindt om mee te bouwen aan ons bedrijf. We zijn een kleine club, dus zij/hij is meteen vanaf dag één overal bij betrokken. En als blijkt dat zij/hij inderdaad die analytische, sociale en resultaatgerichte consultant is die we zoeken, dan leiden we haar/hem zo snel mogelijk op tot manager.” – Tim van Pelt, Manager

De aanpak van Argon & Co is sterk datagedreven. Een groot deel van het werk van de Associate Consultant bestaat daarom – zeker in begin – uit het uitvoeren van analyses. Het is dus belangrijk dat zij/hij aanleg heeft voor kwantitatief denken en met veel plezier op zoek gaat naar de briljante inzichten die achter de data schuilgaan.

Naarmate de Associate Consultant zich verder ontwikkelt, zal zij/hij steeds vaker op strategisch niveau meedenken met klanten en zich steeds meer richten op het coördineren van het project. Zij/hij werkt steeds intensiever samen met (senior) medewerkers van de klant en zet haar/zijn business sense in om met pragmatische en duurzame oplossingen te komen.

De Associate Consultant krijgt alle ruimte om haar/zijn persoonlijke ontwikkeling zelf vorm te geven. Binnen Argon & Co zijn er geen gebaande paden: zij/hij mag alles zelf ontdekken en vormgeven. Voor iemand die graag initiatief neemt, biedt dat enorm veel vrijheid en mooie kansen.

Interesse?

Argon & Co werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via  catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.