Argon & Co Argon & Co

Argon & Co

Argon & Co is een strategieconsultant met een focus op (digital) operations en supply chain. Het bedrijf is begonnen vanuit een groep ex-consultants die gezamenlijk projecten uitvoerden. Tien jaar geleden is uit hun samenwerking Argon & Co ontstaan. Die ondernemende mindset is nog altijd goed terug te zien in de huidige bedrijfscultuur.

 

Argon & Co helpt bedrijven hun supply chain optimaal te stroomlijnen en daarmee hun overkoepelende doelen te realiseren. Het bureau richt zich met name op operationele vraagstukken van strategisch niveau. Dat doen ze typisch voor grote corporates met een sterke logistieke, mobiliteits- of productiecomponent, zoals Schiphol, Unilever, Tata Steel, KLM, NS en bol.com. Onderwerpen waar Argon & Co over adviseert, zijn bijvoorbeeld: datagedreven planningsprocessen, de link tussen supply chain en commercie, optimalisatie van werkkapitaal en productiviteitsverbetering.

Het team van Argon & Co bestaat uit veertien enthousiaste consultants. De ambitie is om dat aantal de komende jaren te verdubbelen en tegelijkertijd de voordelen van een kleinschalig kantoor te behouden. Want dat is wat Argon & Co kenmerkt: een open en betrokken cultuur waarin je nauw samenwerkt met je collega’s en je alle ruimte krijgt om zelf te bepalen hoe steil jouw leercurve is.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.