McKinsey vacatures

McKinsey vacatures

Werken bij McKinsey

Iets waar iedereen binnen HR het over eens is: er is niets zo belangrijk voor een werkgever als de ontwikkeling van haar mensen. Medewerkers zijn de sleutel tot duurzaam succes. Tegelijkertijd is dit vaak hetgeen wat het minste in de praktijk wordt gebracht. Het ontwikkelen van mensen kost namelijk veel energie. Bij McKinsey ligt dat anders. Voor McKinsey is de ontwikkeling van haar talent net zo belangrijk als het bedienen van haar cliënten. Hier wordt dan ook bovengemiddeld veel tijd en energie in geïnvesteerd. Vacatures bij McKinsey zijn kansen om te leren en te ontwikkelen.

Bedrijfscultuur van McKinsey

Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn moeilijk van elkaar te scheiden. Vooral wanneer  je baan zo intens is als bij McKinsey, dan lopen die twee domeinen door elkaar. Het is daardoor zeer belangrijk voor de werknemers dat er heel veel aandacht uitgaat naar deze ontwikkeling. En dat is precis een van de voordelen van het werken voor de marktleider in brainpower: er is hier alle ruimte voor.

“Het meest inspirerend van het werken voor McKinsey vind ik de potentie van jonge mensen. De enorme drive en positiviteit die loskomen als je talent stimuleert om zichzelf te ontwikkelen, dat is voor mij telkens weer de bevestiging dat er een fantastische toekomst op ons wacht. Ik zie het dan ook als mijn belangrijkste taak om het uitzonderlijke talent wat bij ons werkt de meest voedende omgeving te bieden.” – Dieuwert Inia, Managing Partner McKinsey Amsterdam

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.