Professional Development Coordinator

Professional Development Coordinator

 • HR
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • 3931 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de McKinsey vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • Bijvoorbeeld in recruitment of L&D
 • Coachingsvaardigheden
 • Fulltime
 • Engels

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

 

 

Download volledig profiel

Er is geen andere organisatie die zo veel energie investeert in het ontwikkelen van hun mensen als McKinsey. Want alleen als je het allerbeste uit je mensen haalt, bied je het allerbeste aan je klanten. De Professional Development Coordinator staat daar waar people en business samenkomen. Het is de kans om te werken met de meest getalenteerde consultants van Nederland en hen naar een nog hoger niveau te tillen. 

Over McKinsey

De lat bij McKinsey ligt al vanaf de oprichting enorm hoog. Alleen de allerbeste starters en professionals komen in aanmerking voor een carrière bij McKinsey. Het kantoor heeft vestigingen in 58 landen en maakt al jarenlang wereldwijd grote impact met adviezen aan bedrijven en overheden.

Om de uitzonderlijke positie binnen de wereld van consultancy te behouden en te verbeteren, besteedt McKinsey veel aandacht aan de ontwikkeling van hun consultants. Persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling zijn vaak moeilijk van elkaar te scheiden. Zeker wanneer het werk zo intens is als hier. Daarom zorgt McKinsey dat er alle ruimte en aandacht is voor ontwikkeling in brede zin. Dat lees je ook af aan het volwassen People Team van vijftien mensen op een totale omvang van vierhonderd professionals op het kantoor in Amsterdam.

Het meest inspirerend aan werken voor McKinsey vind ik de potentie van jonge mensen. De enorme drive en positiviteit die loskomen als je talent stimuleert om zichzelf te ontwikkelen, dat is voor mij telkens weer de bevestiging dat er een fantastische toekomst op ons wacht. Ik zie het dan ook als mijn belangrijkste taak om het uitzonderlijke talent wat bij ons werkt de meest voedende omgeving te bieden.” – Dieuwert Inia, Managing Partner McKinsey Amsterdam

Vacature: Professional Development Coordinator

De Professional Development Coordinator draagt bij aan de people-strategie en schept het juiste klimaat op het Nederlandse kantoor van McKinsey, zodat uitzonderlijke consultants volledig tot hun recht komen en zich verder ontplooien. Zij/hij zal intensief contact hebben met consultants in de vorm van coaching en hen bijstaan op het gebied van staffing, om keer op keer de juiste match te kunnen maken. 

Coaching
De Professional Development Coordinator zal een vaste groep junior consultants coachen, zodat zij zich in hun eerste baan meteen thuis voelen binnen McKinsey. Zij/hij begeleidt hen bij lastige situaties en helpt hen zichzelf te ontwikkelen. Wanneer de junior consultants stappen maken binnen de organisatie, groeit de Professional Development Coordinator mee. De begeleiding verandert inhoudelijk en de nadruk gaat liggen op loopbaancoaching.

Staffing
Doordat de Professional Development Coordinator de consultants en de projecten door en door kent, zal zij/hij goed kunnen beoordelen wat een project nodig heeft, welke consultants goed met elkaar samenwerken en wat de consultants nodig hebben om optimaal te presteren. Overtuigingskracht en people skills zijn hierbij belangrijk. 

Strategische projecten
Naast staffing en coaching zal er ook ruimte zijn voor strategische projecten, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur en hybride werken. De exacte inhoud van deze projecten is op dit moment nog vertrouwelijk, maar de naam van McKinsey staat garant voor het niveau en de diepgang van deze projecten. 

De Professional Development Coordinator geniet van het hoge tempo en de dynamiek van deze unieke organisatie en krijgt ook zelf de kans om veel te leren. Zij/hij werkt vanuit Amsterdam in het ambitieuze team van Dewi Harten, Manager of Professional Development. Het kantoor is internationaal gericht en de Professional Development Coordinator zal tijdens projecten vaak contact hebben met het buitenland. Doorgroeimogelijkheden voor na deze rol zijn er zowel binnen Nederland als internationaal.

 

Interesse? 

McKinsey werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Dox Wijers via dox.wijers@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

 

Contact

Privé: Dox Wijers Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.