De klimaatneutrale vacature

Voor een sterker Employer Brand

De arbeidsmarkt is volledig uit balans. Goede mensen werven is extreem lastig geworden. In die schaarse markt moet je als werkgever je beste beentje voorzetten om toptalent aan je te binden. Een van de belangrijkste keuzefactoren voor professionals vandaag de dag is de missie waar ze op in tekenen. Die moet kloppen, op alle vlakken. Nu beheersing van de klimaatverandering de de hoogst mogelijk maatschappelijke prioriteit heeft gekregen, willen – soms zelfs eisen – professionals van hun werkgever dat ook op dit punt positie wordt ingenomen. Dat stappen worden gezet.

Top of Minds is een Executive Search bureau wat werkzoekende aan de top van de arbeidsmarkt verbindt met vernieuwende bedrijven. Top of Minds is gestart met het aanbieden van klimaat neutrale vacatures, wat betekent dat de carbon emissies in een gemiddelde werkomgeving voor een periode van drie jaar wordt gecompenseerd. Dit wordt gerealiseerd door de vergroeningprojecten van Justdiggit te supporten.

Eerst meer weten over onze werkwijze als executive search bureau? Ga dan naar de Top of Minds Methode.

Benefits

  • Een duurzamer Employer Brand betekent een hogere respons van kandidaten
  • Een uitzonderlijk kosten-efficiënte verduurzaming van uw Employer Brand

Kosten

  • € 400,- exclusief BTW per vacature voor een gemiddelde werkomgeving. Gemiddeld betekent hier een woon-werk afstand van 23 kilometer, 500 km per maand aan dienstreizen per auto, 2 vliegreizen per jaar waarvan 1 intercontinentaal, 40 kg printpapier, 2.300 kWh stroomverbruik voor de werkplek en 400 m³ gas voor verwarming.
  • De investering wordt 100% doorgegeven aan onze partner Justdiggit en omgezet in een groenere, koelere aarde. Met dit bedrag wordt een grondoppervlak van 3.888 m² vergroend, 183.600 liter water per jaar vastgehouden en 27 ton CO₂ opgeslagen.

Hoe werkt het?

  • Voor een gemiddelde werkomgeving kan met een eenmalige investering van € 400,= de CO₂. uitstoot voor een periode van 3 jaar worden gecompenseerd
  • Als de werksituatie sterk afwijkt van het gemiddelde (bijvoorbeeld een hoger aantal intercontinentale vliegreizen) dan passen we het compensatiebedrag aan
  • JustDiggit verzorgt CO₂. compensatie met innovatie vergroeningsprojecten: toelichting in 25 seconden
Meer weten? Neem contact op

bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op