Bergman Clinics vacatures Bergman Clinics vacatures

Bergman Clinics vacatures

Werken bij Bergman Clinics
De visie van Bergman Clinics behelst op het lange termijn betaalbaar, toegankelijk en hoogwaardig maken en houden van specialistische zorg. Artsen, verpleegkundigen, clinic managers en ondersteunende functies: alle banen bij Bergman Clinics staan in het teken van deze visie. Bergman Clinics onderhoudt uitstekende relaties met grotere ziekenhuizen en specialistische praktijken, die patiënten regelmatig doorverwijzen naar Bergman Clinics voor verzekerde zorg. 

Klein ziekenhuis
Elke focuskliniek van Bergman Clinics functioneert als een klein, zelfstandig en gespecialiseerd ziekenhuis. Op de polikliniek vinden consulten, controles en onderzoeken plaats; in de OK wordt geopereerd; en de verpleegafdeling ontfermt zich over cliënten na een operatie. In elke kliniek is een clinic manager verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding en de P&L. Gezamenlijk waken clinic managers per divisie van type focusklinieken over de strategische lijnen van de divisie, om op lange termijn clienttevredenheid, groei en marge te waarborgen. Het centrale support office in Naarden voorziet de klinieken van ondersteuning op het gebied van HR, IT en Finance.   

Internationalisering en innovatie
Met aandeelhouder Triton investeert Bergman Clinics in internationalisering en innovatie. Er zijn inmiddels klinieken in Duitsland en Scandinavië geopend. Digitalisering (om de cliëntervaring te verbeteren en de administratielast van artsen en verpleegkundigen te verlagen), trainingen en technologische innovaties zijn de speerpunten van Bergman Clinics’ groeistrategie. 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.