ANNA + NINA

ANNA + NINA

OVER ANNA+NINA

Het succesverhaal van ANNA+NINA begint in 2012 tijdens een vakantie naar Bali. Oprichters Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot willen samen gaan ondernemen en nemen vanuit Bali een aantal sieraden mee terug naar Nederland. Door slim gebruik te maken van hun achtergrond in PR en fashion vindt het tweetal snel de eerste retailers die de sieraden opnemen in hun assortiment. Zo zetten ze binnen no-time een nieuw sieradenmerk in de markt. Met dit succes op zak schrijft het duo ook andere merken aan en groeit ANNA+NINA uit naar een volwaardige sieraden-agency.

VAN AGENCY NAAR INTERNATIONALE RETAILER

Niet lang daarna opent het tweetal een eigen conceptstore in het centrum van Amsterdam, die in eerste instantie dient als showroom en winkel in een. Om de ruimte te vullen besluiten ze om daar ook producten van andere merken neer te zetten. En dat blijkt een schot in de roos: in korte tijd groeit de conceptstore uit tot een ware hotspot voor sieraden en andere accessoires.

DE GROEI

Door slim gebruik te maken van influencers en social media weten steeds meer klanten ANNA+NINA te vinden. En zij keren maar al te graag ook terug naar de inspirerende ‘world of wonder-beleving’ die ANNA+NINA in hun winkels en webshop creëren. En zo is het bedrijf uitgegroeid tot succesvolle retailer. Inmiddels zijn er nog twee winkels en een webshop geopend en is er een eigen lijn met interieuraccessoires toegevoegd aan het aanbod. Ook staan er een eigen kledinglijn en de eerste winkel in het buitenland op de agenda. Daarnaast levert ANNA+NINA als groothandelaar nog steeds haar collecties aan meer dan honderd Nederlandse en internationale retailers, waaronder grote high-end warenhuizen als Liberty in Londen.

Aanmelden nieuwsbrief