Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Supply Chain Director

Supply Chain Director

 • Operations
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 2154 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de MR MARVIS werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 8 jaar ervaring
 • Met internationale groei
 • Eerder ERP- en/of inventory managementsystemen geïmplementeerd en/of geïntegreerd
 • Ervaring in een scale-up
 • Strategisch

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Vrijwel iedereen kent de korte broeken van MR MARVIS. Al jaren groeit het merk hard in veel Europese landen. Het einde van deze groei – in producten, winkels en warehouses – is nog lang niet in zicht. De Supply Chain Director leidt de steeds complexer wordende supply chain die daarmee gepaard gaat in goede banen.

Over MR MARVIS

In 2016 was ‘ie daar ineens: de ideale shorts met perfecte pasvorm in allerlei kleuren. Met dank aan het Amsterdamse bedrijf MR MARVIS. Binnen korte tijd groeide  MR MARVIS uit tot het nummer 1 shortsmerk op de Nederlandse markt. Sindsdien ging het hard. De collectie breidde uit met swim- en sportswear, lange broeken, shirts en een juniorlijn. Ook geografisch was er sprake van flinke uitbreiding: het merk rekent nu ook Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Spanje, en Italië tot haar main markets. En na de fysieke winkels in Amsterdam en Antwerpen, openen begin volgend jaar de deuren van de eerste Duitse MR MARVIS-store.

Hoe groot MR MARVIS ook wordt, aan de succesformule wordt niet gesleuteld. Elk kledingstuk heeft nog steeds de authentieke, perfecte pasvorm waar de eerste shorts zo succesvol mee werden. Nog altijd worden items in Portugal met de hand geproduceerd, met veel aandacht voor mens en planeet. Duurzaamheid staat namelijk hoog op de agenda van MR MARVIS, dat met haar tijdloze, hoogkwalitatieve items voorvechter van ‘slow fashion’ is. Het merkt gebruikt zoveel mogelijk duurzame materialen en beperkt daarmee haar CO2-uitstoot. Op dit moment loopt MR MARVIS’ aanvraag voor een B Corp-certificering.

De wereld veroveren
Naast dynamisch en duurzaam, is MR MARVIS ongelooflijk ambitieus. De wereld veroveren, dat is het doel. Te beginnen met Europa, waar het bedrijf de afgelopen jaren al flink voet aan de grond zette. De komende jaren zal die stijgende lijn onverminderd doorgetrokken worden. Meer winkels openen in heel Europa, nieuwe webshops lanceren en ook de sprong naar het Amerikaanse continent staat op de planning. De ambitieuze groeiplannen kunnen niet gerealiseerd worden zonder een best-in-class supply chain. Een mooie uitdaging voor een ervaren Supply Chain professional.

Vacature: Supply Chain Director

De aanhoudende groei en uitbreiding van MR MARVIS is natuurlijk geweldig, maar zet tegelijkertijd de supply chain flink onder druk. De omvang van het aanbod, toegenomen volumes en buitenlandse vestigingen zorgen voor steeds complexere logistieke en operationele vraagstukken. Aan de Supply Chain Director om op alle vragen het antwoord te vinden.

De Supply Chain Director kent de uitdagingen en dilemma’s van een scale-up en kan dankzij haar/zijn kennis van de gehele supply chain met elk ervan aan de slag. Een ERP- en inventory managementsysteem implementeren, demand planning en het openen van een internationaal warehouse: de Supply Chain Director heeft het allemaal al een keer gezien en gedaan. Zij/hij bekijkt hoe huidige processen – inkoop, fulfilment, planning, voorraadbeheer, levering, retourbeleid en forecasting – ingericht moeten worden om de operatie zo soepel mogelijk te laten draaien en verdere opschaling te faciliteren. Plus: een maximale NPS neerzetten, want de Supply Chain Director begrijpt als geen ander dat een geoliede supply chain de basis vormt voor een optimale klantervaring.

De Supply Chain Director denkt altijd meerdere stappen vooruit en begrijpt van elk optimalisatieproject zowel de operationele impact, alsook de implicaties ervan voor domeinen als finance en IT. Zij/hij stuurt het Supply Chain team aan en rapporteert zelf direct aan David Sipkens, co-founder van MR MARVIS.

“Om het #1 shorts brand van de wereld te worden, willen we ook een #1 supply chain hebben. Er liggen de Supply Chain Director legio uitdagingen en mogelijkheden te wachten, waarmee we onze operatie significant kunnen verbeteren en opschalen. Een unieke kans om impact te maken op een van de snelstgroeiende merken van het moment.” – David Sipkens, co-founder

De ideale kandidaat is een gedreven Supply Chain professional die de hele scope van een complexe supply chain begrijpt en al eerder in die hoedanigheid in een succesvolle, bij voorkeur internationale, scale-up werkte. Een tech-savvy, strategische teamplayer die altijd in kansen en mogelijkheden denkt.

 

Interesse?

MR MARVIS werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emma de Wit via emma.dewit@topofminds.com te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emma de Wit Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.