MR MARVIS

MR MARVIS

MR MARVIS is een snelgroeiend online merk dat zich volledig richt op korte broeken voor mannen. Een mooie, smart-casual short met een geweldige pasvorm, geschikt voor nagenoeg elke gelegenheid. Het idee ontstond vanuit de gedeelde frustratie van vrienden Steven Vrendenbarg en David Sipkens, die er van baalden dat het zo lastig bleek de perfecte korte broek te vinden. Met hulp van co-founder en designer Aafke Tuin ontwierpen ze de eerste shorts van MR MARVIS: the only pair of shorts you’ll ever need.

Na lancering in Nederland, volgden Duitsland en Frankrijk al snel. Next step: internationaal verder groeien – in Europa én daarbuiten. Want de ambitie is groot: MR MARVIS wil het #1 shorts brand van de wereld worden. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs hoort ook bij de beloftes van MR MARVIS, dat een direct-to-consumer benadering hanteert en louter via haar eigen (online) kanalen verkoopt. Doordat het aantal tussenpersonen in het proces gereduceerd wordt en de logistiek grotendeels uitbesteed is, blijven de kosten relatief laag. Een veelzijdige short van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

De shorts worden in Portugal geproduceerd, waar tevens alle benodigde materialen – stof, knopen, labels – vandaan komen. Op het hoofdkantoor aan de Amsterdamse gracht werkt een ambitieus team dat enorm gepassioneerd is over mode, marketing, e-commerce en ondernemen. Korte lijnen, snel schakelen en elke dag voor het hoogst haalbare gaan – het zijn de kerningrediënten van de succesformule waardoor het bedrijf al een paar jaar onverminderd hard groeit.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.