Key Account Manager Nederland OCE Bio

Key Account Manager Nederland OCE Bio

 • Strategy
 • Consumer
 • 743 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de OCE Bio werkgeverspagina voor andere vacatures

‘Groen’ is booming. OCE Bio speelt daar al sinds 1993 op in door een breed scala aan natuurlijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten te ontwikkelen én te verspreiden. De trend naar natuurlijkheid heeft een enorm groeipotentieel, dat OCE Bio volop wil benutten.

OCE Bio

OCE Bio is actief in Nederland, België, Luxemburg en Engeland. Het is een zelfstandig opererende afdeling van Omega Pharma, een internationaal bedrijf voor over-the-counter- en personal care-producten. In 2015 is Omega Pharma overgenomen door de Amerikaanse farmagigant Perrigo.

OCE Bio vormt samen met Cosmediet in Frankrijk ‘The Green Division’ binnen Omega Pharma/ Perrigo. Het portfolio bestaat uit natuurlijke voedingssupplementen, gezondheidsproducten en cosmetica. The Green Division is een belangrijke tak binnen Omega Pharma/Perrigo om de trend naar natuurlijkheid te benutten, met merken als Salus, Grünwalder, Fytostar en Vitasil.

Vacature: Key Account Manager Nederland

De Key Account Manager Nederland is verantwoordelijk voor de groei van OCE Bio in Nederland. Hij/zij ziet de kansen in de Nederlandse markt, en krijgt de ruimte en de middelen om die kansen te verwezenlijken. De groeipotentie is enorm: core retailers als Etos en A.S. Watson hebben steeds meer belangstelling voor natuurlijke producten. Door succesvol met hen samen te werken, brengt de Key Account Manager zowel OCE Bio als de core retailers tot nóg grotere hoogten. Daarnaast is hij/zij altijd alert op andere mogelijkheden voor nieuwe business, bijvoorbeeld via online-kanalen.

OCE Bio biedt de Key Account Manager het beste van twee werelden. Aan de ene kant de schaal en de middelen van een groot internationaal bedrijf, aan de andere kant de vrijheid en de mogelijkheden van een scale-up. De Key Account Manager krijgt alle ruimte om te ondernemen.

‘Bij OCE Bio kun je echt opereren met het gevoel dat het je eigen business is. Je bent helemaal verantwoordelijk voor je eigen succes. Als Key Account Manager Nederland moet je sterk ondernemend ingesteld zijn en niet ontmoedigd raken als je tien keer ‘nee’ te horen krijgt. Dat is een uitdaging om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden, andere strategieën, zodat je de elfde keer wél een ‘ja’ krijgt.’ Joost Hunfeld – General Manager Omega Pharma Nederland en ‘The Green Division’.

Grote vrijheid en verantwoordelijkheid

De Key Account Manager Nederland heeft twee Rayonmanagers onder zich. Die stuurt hij/zij soepel aan door hen steeds de ruimte te bieden voor eigen initiatieven. De Key Account Manager Nederland rapporteert aan de Country Manager Belux & Export. Er vindt regelmatig overleg plaats op het hoofdkantoor van OCE Bio, vlakbij Antwerpen. De lijnen blijven altijd kort, de vrijheid en de eigen verantwoordelijkheid groot.

Persoonlijkheid

 • Ondernemend
 • Zelfstandig
 • Resultaatgericht
 • Ambitieus

Achtergrond

 • WO
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • FMCG-/retail-ervaring

OCE Bio werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. 

Contact

Key Account Manager Nederland OCE Bio Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.